Tentatajm.

Ja då var det dags igen, sitter just nu med en "heldags" tentamen i marknadsföring. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktikst att just marknadsföring är ett riktigt roligt ämne, då man förstår mycket om var, hur och varför.. Jag tycker att det är ett väldigt viktigt begrepp att lära sig om eftersom att allt hänger idag på marknadsföring om man vill bli något i framtiden. :)
 
 
Nej, jag vet att jag är ganska fåordig.. men när min sista och FINAL blogg kommer upp då lovar jag att det ska bli skärpning ;) har ju redan fixat namn och design, har bara en massa småfix kvar så den kommer dyka upp inom en snar framtid :)
 
 
 
 
/S

D day

Tisdag, ja.. vad ska man säga om denna dag? Har ju inte direkt börjat bra, utan har huvudvärk som ligger lite dovt bakom hjässan och inte vill ge med sig. Jag är så fruktansvärt trött och hängig.. vet inte om det beror på vädret.. Men planerna som jag hade på att försöka fixa till min 3:e komplettering på den där jäkla databasen som jag totalt nu avskyr gick ju i kras. Hjärnan vill inte sammarbeta, jag fattar inte varför Open Office inte vill sammarbeta med mig och mina SQL frågor.. Jag måste helt enkelt ha en dålig dag!
 
 
Jag kanske bara borde lägga mig ner och läsa i marknadsföringsboken, för det är väl det enda som jag ska kunna klara av idag förhoppningsvis.
 
 
 
 
 
 
/S

På äventyr.

Nja, kanske inte riktigt då! Men nästan!
 
Jag och plutten har begett oss hem till mina föräldrars (och lillebrors) hus, då det verkligen inte går att vara hemma alls! Tror att Zigge även blev lite stressad, vilket jag kan förstå när hela lägenheten vibrerar/skakar och ljudnivån är så hög att man inte hör sig själv prata nu när de renoverar våra balkonger. Det är helt sjukt vad det låter.. men men, lite får man lida om man ska få en snygg och renoverad balkong :)
 
Sen så är det ju ganska skönt att få komma iväg och inte bara sitta hemma i sit lilla krypin, lite omväxling.
Så nu myser vi här och värmer oss efter en lång promenad, i mitt gamla rum som idag är Tv och datorum, känns lite konstigt att vara här hemma helt själv, men det är ju tur att den möjligheten finns iallafall!
 
 
/S

Onsdag.

Idag kommer det vara en fullspäckad dag, sitter just nu i ett Skypesamtal som för tillfället är på hold ;) och ett projektarbete om naturum, höga kusten. Är ganska kul faktiskt, men det är mycket att tänka på..
 
Sen så ska man senare ikväll hem till föräldrarna och lillebror för att äta smörgåstårta (mums) så får se till att kolhydraterna ligger lågt hela dagen så att man kan ta sig en lagom bit tårta :) Det är nog en utav de svåraste sakerna med att gå på LCHF, och det är ju att när man blir bortbjuden så är det svårt att tacka nej till vissa saker när de man är bortbjuden till inte riktigt fattar detta med LCHF och vad det innebär. Så ibland blir det ju en del "fusk".. men jag tycker ändå att så länge vågen visar minus eller stillestånd så är det faktiskt Okej för min del :)
 
Min LCHF frukost - Tonfiskröra med ägg, sååå gott!
 
 
Nä, dags att gå vidare till projektarbetet!
 
 
 
/S

Arrow.

Sitter och tittar på den nya Serien Arrow, och tycker att den verkar vara väldigt bra och spännande faktiskt.
 

Mycket i huvudet.

Ojojoj, det är riktigt jobbigt nu känner jag!
 
Det är så mycket jag vill i livet men har inte tid till det heller, mycket planering som är pågång nu överallt och det gäller ju att ligga steget före i vad man än gör! Men jag hoppas verkligen på att jag kommer klara detta galant :)
 
 
Men nu ska jag ut i kylan och ta en lite längre promenad med hunden!
 
 
 
 
/S

Illamående.

Hej på er därute!
 
Idag är det inte en bra dag, inte nog med att jag har dragit på mig en riktig ryggvärk så har jag varit illamående halva dagen. Inte så att jag ska spy eller nått, utan bara molande illamående som inte vill gå över.
 
Jag har dock en liten aning om vad det kan vara (nej, inte gravid!) utan snarare LCHF. Tror jag måste tagga ner lite på frukosten då jag praktiskt taget bara ätit Ägg och Bacon i flera dagar nu. Kroppen kanske tycker att det blir för mycket och säger ifrån med illamående. Så imorgon får det bara bli Ägg, Te och en klick smör och majonäs till frukost. Det som är bra är att jag nuförtiden faktiskt bara klarar mig på två mål om dagen. Frukost och middag.. Blir inte hungrig under dagen fram till middagstid. Men som sagt, kroppen kanske säger ifrån och jag måste lugna intaget på fett.
 
Nu är det mycket framför mig i skolvärlden, inte bara där utan i det privata livet också! Mycket tankar, mycket att komma ihåg mycket att göra. Men jag tycker ändå att jag hamnat i nån slags fas där jag faktiskt tycker att jag planerar mina dagar ganska bra. Jag hinner med mycket trotts att jag ibland får några bakslag på uppgifter i skolan, men jag antar att det är så med livet.. Gäller att ha många bollar i luften om man ska kunna ta sig någonstans i livet :)
 
Känner mig heller inte speciellt rädd längre för att jag snart ska slussas ut i arbetslivet, känner mig säker på det jag gör och vill göra. Även om det inte känns som om man lärt sig någonting på dessa två år av utbildningen, så är det faktiskt så att i det undermedvetna så har man ju det egentligen och man kommer ihåg sådant när det återkommer repetitioner under kursernas gång.
 

Vill bara passa på att Gratulera min Lillebror som idag fyller 21 år, nu är han myndig att dricka Alkohol i USA! ;) Las Vegas here we come (haha om det ändå vore så)
 
 
/S
RSS 2.0