Vilken jävla skitdag.

Hej på er!
 
idag känner jag bara för att SKRIKA, skrika till lungorna spricker och jag blir helt röd i ansiktet. Jag måste verkligen ha vaknat upp på fel sida av det gröna gräset och hamnat på det torra sönderbrända och gula gräset. Är INTE på humör, fast jag borde vara det.. Det är ju sol ute, vackert vitt på alla träden sisådär 18 minusgrader.. Men, men men men.. Jag har en hund som inte vill eller ska vara ute speciellt länge eftersom att det är alldeles för tok för kallt för den lille krabaten.. Jag vill inte riskera att han får både sprickor och köldskador på tassarna. Han darrar även som ett litet asplöv och något täcke vill han ju knappast ha! Får tvinga på honom skiten.. Och det resulterar ju att det endast blir kortare promenader, när jag egentligen vill gå på långpromenad.. men då tänker ni säkert varför jag inte går själv på en långpromenad.. FÖR att det är så tråkigt utan sällskap :)
 
Inte nog med det.. Fick tillbaka på en uppgift. Att få tillbaka på en uppgift är ju nästan som ett slag i ansiktet, det är väldigt jobbigt för mig eftersom att jag lägger ner ganska så mycket tid på min skolarbeten och verkligen försöker se till att det ska bli rätt. Men ibland tror jag att jag är så fruktansvärt FÖR ivrig och bara gör allt för fort ocg glömmer många viktiga delar som ska vara med. Så egentligen får jag ju skylla mig själv, och tack vare detta kom jag även på ett till "mål" som jag ska lägga ner i min "MålBurk2013" -Inte vara för jävla ivrig på saker och ting och bli mycket mer nogrannare!
 
 
 
Tack!

Vad ska man skriva?

Bloggen är lika torr som en öknen.
Ja, vad ska jag skriva om? Det går ju verkligen inte så bra har jag märkt, kanske är det för att man är så trött nuförtiden. Jag har lixom tappat det här med att gå upp "tidigt" jag vet inte varför, jag borde verkligen skärpa mig och se till att börja gå upp tidigt igen och få saker och ting gjorda.. Förr var jag uppe med "vakna med the voice" men nu, nu missar jag morgonprogrammet och är klar och fixad vid 11.. Sofie, det är alldeles för sent för dig! Jo jag vet! Jag måste helt enkelt bara gå upp nu..
 
 
2013, året som kommer att bli det BÄSTA året någonsin..men jag har i dagarna valt att inte spendera de dagarna på denna BLOGG, tankarna flyr till ett nytt namn och en ny start där jag verkligen går in på vad jag egentligen vill. Men det är så svårt när man inte orkar med denna superdöa blogg, och knappt bloggar alls. Jag kanske inte är en riktig bloggare iallafall.. Men jag lovar er.. att skapas det en ny blogg så kommer jag självklart att skriva namnet här! Så tro inte att den kommer förbli "hemlig" snarare tvärtom, ska man satsa på en ny så bör man satsa fullt ut och verkligen visa att man finns! Och ett ord har jag för det, Marknadsföring.
 
Och med det sagt.
Lämnar jag detta för idag, och återkommer när jag väl har en ny blogg med en ny fräsh start!
 
 
 
Tack.
RSS 2.0