In the mood.

- Är inne i förändringssvängen.. Det går frammåt dock har jag lite problem med bilderna..
Det blir nån knasig färg när jag lägger in dem i firefox.. Men jag tror att jag är för trött och hungrig för att göra detta nu! Så därför ska jag börja laga mat..

Idag blir det korvstroganoff med ris ÅH det som är så himla gott!


Sen kommer kvällen att spenderas med huvudet ner i skolböckerna (Om jag orkar vill säga) tappar lätt min koncentration när jag läser och jag måste läsa om sidan 10 gånger innan jag ens kommer ihåg vad sidan handlar om.

Men nu är det mat!





Yours. S

Trance Around The World

- Lyssnar på den bästa pluggmusiken EVER!
TATW Så avslappnande men också väldigt bra <- för er som gillar Trance/House musik förstås! :)

Nu har jag avverkat 2 saker:

  • Lämnat min tidrapport
  • Pratat med Evelina på Skype, och vi är ju så enormt duktiga på det vi gör! Vi kommer kicka ass på vårat studiebesök! :)

 

Förresten, Mr. R ville inte att jag skulle gå ut idag, för när jag skulle gå och lämna min tidrapport på jobbet så var överlåset låst ;P.. Som tur är kunde jag låsa upp det innifrån lägenheten. För det är det inte alla som kan, kommer ihåg när jag skulle träffa E och när jag plingade på så kunde hon inte öppna dörren eftersom att hennes pojkvän hade låst överlåset.. så hon fick ge mig nycklarna genom brevinkastet så jag kunde låsa upp :) HAHAHA! Härligt minne fick man iallafall :)

Men tillbaka till det där sa*ans ETI! Jag avskyr allt som har med ETI att göra dels för att jag inte fattar mycket av det, men sen att man ska skriva en "kort" ja, en KORT dokumentation på 5-7 sidor knappast är KORT! Men det är bara bita ihop, skriva ett par långa och onödiga ord för att få en längre text ;)

 

 

 

 

What? My new best friend Where? At my computer desk With? Iphone 4 (instagram)


Early.

- Idag steg jag upp tidigt, eftersom att jag har mycket jag ska hinna med idag.

  • Måste till Skolan och lämna Tidrapport (alltså jobbet) så man får lite lön nästa månad.
  • Plugga häcken av mig så att jag kan bli klar med EDI - Electronic Data Interchange
  • Prata med Evelina på skype om vårat studiebesök på digaloo
  • Läsa böcker - Visuell kommunikation, typografisk handbok, processbaserad verksamhetsutv.
  • Göra övningar i InDesign

 

De tre första punkterna är väl dem som är PRIO ett! Tänkte faktiskt springa iväg här snart om tio minuter och fixa tidrapporten så att man blir av med den. Tänkte ta en kort promenad efter det också bara för att rensa hjärnan lite och få lite ny energi! Sen ska jag försöka hinna med att göra en NY DESIGN igen, jag kände att jag inte blev riktigt nöjd med den jag har nu.. Men det tar väl antagligen lite tid för att veta om det känns bra eller inte!

 

Kyss!


7 år idag!

- Idag är det en väldigt lycklig dag! Trots att jag måste sitta här och plugga..
Men idag har jag och min älskade MR. R varit tillsammans i 7 år. TÄNK er 7 underbara år, tiden har gått så fort och jag kommer fortfarande ihåg hur unga vi var, allt var så nytt för mig. Han var min första riktiga pojkvän som ÄLSKADE mig för den JAG är.

Och det bästa med allting är, att vi har fortfarande lika roligt tillsammans, vi skrattar åt allting, vi pratar om allting och det ska verkligen vara vi två FÖRALLTID! Och ja, jag är verkligen superlycklig! Det är denne man som jag SKA spendera mitt liv med.

Om någon behöver tips på ett lyckat förhållande, let ME know KOMMENTERA!



I helgen gick jag UT för första gången på typ ett halvår. I ett halvår har jag suttit inne och pluggat som en idiot, så bestämde att nu jäklar ska jag ut och släppa loss, få vara mig själv för en stund och ha roligt med mina vänner! I detta fall blev det min kusin och hans flickvän, lillebror (som inte är så liten längre ) och MR. R vi gick till Monday Bar White och dansade gärnet till Estiva (som för övrigt är sjukt HET) men det kändes så bra att få komma ut och träffa folk! Sånt behövs i de allra flesta lägen.. man behöver släppa vardagen ibland och bara tänka på sig själv! I söndags gick jag och MR. R på vår första husvisning tillsammans.. Mest bara för att kolla möjligheterna och se vad som finns på marknaden och vart vi kan tänka oss bo i framtiden.. För ja, inom 2 år kanske man sitter där med barn och hund :) men det får framtiden utvisa!


Men nu ska jag fortsätta med att skriva om EDI - Electronic Data Interchange!




Kyss!

Sådär ja!

- God eftermiddag på er!

Nu börjar jag äntligen känna mig ganska nöjd med min nya design på bloggen. Stilren, snygg och inte så mycket tjafs.. precis så som den ska vara tycker jag! Vad tycker ni?
Jag trodde att jag hade glömt hur man kodade och la till grejer i stilmallen och kodmallen. Men när man väl har börjat så kommer allting tillbaka och man gör ändringarna automatiskt. Väldigt skönt.. jag kan faktiskt säga att från första början så är jag självlärd på dessa saker. Kursen som jag gick GAV MIG INGENTING! Jag har helt och hållet gjort allt från scratch.. det gäller Photoshop, Illustrator och InDesign också.
Visst jag är inte superproffs på allt, men jag tycker ändå att det är grymt när man kan lära sig själv! :)

Nu tänkte jag trycka i mig lite korv med bröd för att sedan ta TRAPPORNA, ja läs TRAPPORNA eftersom att de håller på med underhåll av hissen, jag verkligen drar mig för att gå ut eftersom att när man bor på 9:onde våningen så är det inte direkt det första du vill göra. En HEL sommar räckte när de renoverade hissen.. upp och ner matkassar hit och dit. FY vad man sprang!


Inte en ny design på bloggen? tryck F5!




Yours. S

Layout.

- Idag är det en ganska bra dag, jag känner mig på topp och vill bara gå till "jobbet" och sedan komma hem och plugga. Igår hade jag planerat hela min dag och jag skulle vara duktig med att plugga och allt det där. Men när jag kom hem så var jag helt slut och orkade ingenting + att jag var en riktig surtant när jag kom hem. Trött, hungrig och jag vet inte vad! Så det blev inte så mycket plugg igår hur mycket jag än ville!

Men idag ska jag ta friska tag och bara köra på..  Nu babblar jag om ingenting egentligen. Ska slänga i mig min typiska studentmat - Nudlar och sticka!


Vi hörs ikväll förmodligen!!



Kyss!

Tisdag

- godmorgon på er!! Idag börjar jag jobba, och sitter nu och tar det lite lugnt och tittar på vakna med the voice. Det ska bli skönt att få komma ut och träffa mina favorit barn ;) (jag jobbar alltså som barnskötare lite då och då) men nu ska jag göra mig i ordning och förmodligen plugga lite innan jag måste gå!!

Ha en riktigt bra dag!
Kyss!


Godkväll.

- har precis kollat runt på twitter och jag blir både road och förvånad över hur mycket folk orkar lägga ner sin energi på att skriva att Jacob Öqvist ska dö för att han kallat Justin bieber för retard.. Come on! Han är väl ändå komiker, man Bör ju knappast ta det seriöst, hur mycket man än älskar bieber så bör man väl inte ta det så personligt. Jag står på Jacobs sida i detta!

Jag tycker att det är fel att "mordhota" en person för en idol som man ändå inte kommer träffa på stan och leva tillsammans forever med! Drömma går ju alldeles utmärkt iallafall!

Nej folk borde lägga ner mer energi på sig själva för att få ett bättre och mer välmående liv än att spy galla över en KOMIKER! Jag är road..

Kyss!


Ljuva Måndag.

- Jag tänkte för en stund skriva "Ljuva Söndag" men jag kom på mig själv och insåg att det faktiskt ÄR måndag idag. Denna vecka, och denna månad också, tänka sig!
Så vad har jag haft för mig idag då?

Jag vaknade tidigt, men gick inte upp förrän halv 9 och blev irriterad på mig själv. Jag har verkligen svårt för att gå upp på morgonen nu, dels för att det är så kallt i sovrummet men också för att det är mysigare att ligga kvar en stund, och veta att man kan somna om i 15 minuter. Tiden rann iallafall iväg, åt frukost i all hast och gjorde klart första uppgiften i Orginalproduktion dock är det lite finlir och korrektur sedan kan jag skicka in mitt arbete.

Sen åkte och och Mr. R iväg och tränade, för att tilläggas SÅ skönt! Körde verkligen på idag och intervallade en hel del.. gick ifrån gymmet med ett leende på läpparna. Efter det åkte vi till pappas jobb för att lämna sommardäcken till våran gamla bil som vi nu har Sålt! Vilket är helt underbart skönt! En kostnad mindre i månaden + att jag älskar vår nya bil mycket mer.. ;) skall även tilläggas att jag köpte kopiatorpapper som varit slut i över en månad och NYA linjaler, har suttit och mätt mina arbeten med en 15cm linjal och kan säga att det är bra om man investerar i en lång linjal!

- Nu ska jag berätta en riktigt jobbig grej som händer mig vädigt ofta.
Jag som har ett konstnärligt sinne älskar att rita, måla, kladda, kluttra u name it! Idéerna skapas i huvudet och jag ser framför mig HUR jag ska rita, måla. Men när det väl kommer till kritan (haha, ja krita) så stannar allting och jag vet inte hur jag ska få idén till pappret och det slutar med att jag skriver "bajs" över hela bilden och lägger ner pennan.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få fram det jag har i huvudet ner på pappret, och det är riktigt jobbigt, jag vill också bara kunna "flowa" och rita ner alla idéer problemfritt och det blir bra!

NÅGON som har ett bra tips på detta?

- Sen så har jag så sjukt mycket jag vill göra, skapa men jag hittar ingen tid till det eftersom att skolan är en riktig "pain in the ass" just nu. Och imorgon börjar jag jobba.. kanske bör jag strunta i de där 15 minuterna på morgonen och bara gå upp så man får någonting gjort. :)

Nej nu är det dags att kämpa vidare med uppgift 2!

Pic. Mine Camera. Sony QX230 Taken. Solna



Kyss!

Snö.

Jag tycker att det är helt underbart med snö, det är inte lika kallt och jobbigt utan väldigt milt, och så är det vackert ute :) Ska hoppa på min sista uppgift (i första uppgiften) och det känns väldigt skönt! Den har varit väldigt krävande och tagit mycket tid av min HELG, jag som sagt att Lördagar inte är en pluggdag, men igår fick det bli så. Och även idag, det känns väldigt tufft, som jag sagt innan väldigt stressigt, och krävande. Men jag antar att det är såhär arbetslivet kommer se ut också, många deadlines att hålla så det blir nog mycket kvällsjobb om man inte hunnit klart!

Den jag är mest stressad över är Datakursen, man ska ut i ett företag och kolla hur deras huvudprocesser ser ut och sedan redovisa detta. Och böckerna har jag inte hemma, så jag är som ett enda frågetecken just nu när det gäller ALLTING. I InDesign har jag fått gissa mig fram vad alla funktioner är någonstans eller googla upp det.

- Och jag är fortfarande SUR på att det ombud som tagit emot mitt paket från Dolce Gusto med mina Chai Latte - kapslar inte kan registrera och skicka ut en satans AVI. Jag och R var där i fredags och frågade om de fått något paket från Dolce Gusto (och jag har känslan av att paketet ligger där, men de är så fruktansvärt jävla lata) och de sa "nej, kolla vi har fått en stor leverans som jag måste lägga in" och det roliga är att detta ombud har typ inga kunder utan de satt och snacka och drack kaffe när man kom in.. VAD ÄR DET FÖR KUNDBEMÖTANDE? Ligister! Nej, de får en månad på sig, har jag inte fått en AVI eller ett SMS kommer jag verkligen skälla på dem!

Tillbaka till pluggandet!

Kyss!

Godmorgon.

Hejsan och välkommen till min söndag!

Återigen har man vaknat av en snarkande pojkvän! Men jag bör inte klaga för att jag snarkar också en hel del, speciellt när jag är super trött :) sen så är han också förskyld igen stackarn!

Idag är det råplugg på schemat som gäller, måste bli klar inom de närmsta dagarna för att hinna med allt, plus att man går på en jobbvecka nu! Dock är jag ledig måndag så det är ju bra! Men stressen är totalt på Max.. Men det ska nog gå bra, det gäller att planera mina vänner, planera!


Mobilt.

Hej
Ska snart ner till tvättstugan och slänga in tvätten i torktumlaren :) sitter och tittar på en värsting till syster! Har alltid gillat de filmerna.

- testar även att blogga från mobilen just nu, och det går ju ganska bra tycker jag.

Tvätten var det ja! Kyss..


Lördag.

Hej!
Idag har man varit väldigt duktig!

Gick upp tidigt dock, eftersom att min sovkompis låg och snarkade i mitt öra, så blev riktigt störd utav det och gick upp istället (flåt, R) Åt lite frukost och sedan väkte jag snarkarn. Att vakna tidigt och vara själv i nån timme tycker jag är helt underbart! :) Man kan göra lite vad man vill, drick lite thé och bara ta det lugnt. Typ som en förälder som vaknar tidigt innan stormen drar igång med ungar som ska ha frukost och ropa mamma hela tiden..

- Vilken tur att man inte har barn än då!


Tog även en repa till gymmet, väldigt skönt och få träna musklerna, tänka på annat och bli av med lite fett på köpet!
tog en 30 minuters powerwalk på löpbandet och sedan körde jag lite armar, så hoppas på en skön träningsvärk imorgon. ;) Men det lär ju försvinna då jag tänkte dricka lite vin ikväll.

Sen klockan två har jag suttit framför datorn och pluggat, jag känner att stressen smyger sig närmare och närmare. Jag vet att datumet blev flyttat ett par dagar, men jag vill ändå försöka lämna in "samma datum" och börja på nästa uppgift eftersom att det ligger mycket i ryggsäcken som ska göras nu, och DÄR tappade jag suget för att göra dessa uppgifter. Trött på att vara så stressad hela tiden, plus att jag beställde mina böcker igår så kommer bli ännu mer stressad över att jag inte kommer hinna läsa alla böcker i tid. (och jag som är världsbäst på att läsa) + att man är superpank! Har 400:- kvar på kontot efter att ha köpt böckerna, varför ska det vara så dyrt för? Why? Why? Why?

- Men tur är att man får lön om 4 dagar! Då har jag mycket att betala!


Måste också berätta en sak som hände igår, jag och R åkte och handlade på Coop och ser en brandbil som står vid tunnelbannan, på marken ligger en man och fick hjärt och lungräddning. Vi går in i affären och kommer ut ca 30 minuter senare, då åker ambulansen iväg med inga blåljus vilket förmodligen betyder att mannen inte klarade sig. Jag blev så illa till mods eftersom att det var så nära inpå, man kände sig också väldigt maktlös! Att se det på TV är ingenting jämnfört med att se det IRL!

Men nu ska jag baka lite chokladmuffins eftersom att min käre pojkvän tjatat om det idag :) Så får väl göra det åt honom då :)

Kyss!


MY ARTWORK.

 

Tavla gjord: 2012
Status: Gåva till en vän
Titel: Blood, Pain, Death, Murder
Pris: Gratis

  • Jag som person är väldigt kreativ och älskar att skapa med händerna
    och är absolut inte rädd för att skita ner mig.
  • Målar helst med akrylfärg men har också börjat med akvarellpennor och tusch.
  • Målar också väldigt random, vill säga det som kommer till fantasin.
  • Om du skulle vilja ha en målning så släng in en förfrågan i kommentarsfältet!

MY PICTURES.

 

 

  • Jag är ingen proffsfotograf utan snarare en hobbyfotograf och äger 4 Objektiv och en systemkamera & digitalkamera från Sony (systemkameran är utav märket QX A230) + ett filter för bättre ljus i bilderna.

  • Natur, konst, blommor, svampar, djur och personer är det som jag fotar mest.

  • Alla bilder som befinner sig på denna blogg är tagna av mig om såklart ingenting annat anges under bilden.
  • Sen så vet ju alla detta med att "sno" andras bilder och dyligt. MAN måste fråga först eftersom att en fotograf har rättigheterna till bilderna eller snarare upphovsrätten till dem. Så vill nu någon vacker själ använda sig utav mina bilder på något sätt så fråga gärna först om lov och det som alla bör komma ihåg - Ingenting är gratis!

ABOUT ZIGGE.

 

 

Zigge

  • Zigge föddes den 17 Januari 2012 och är 8 månader.
  • Han är av rasen Fransk Bulldog och har Brindle och Tigrerad som "tecken"
  • Han föddes sist av 9 valpar
  • Mamman heter Pixie och Pappa heter Charles och zigge är utav ungersk och dansk påbrå.
  • Innan vi döpte om honom till Zigge så hette han efter Gladiatoren Baron, men jag ville döpa honom till lite äldre namn som Gunnar, Bosse, Frasse och Frank. Men det tyckte inte mannen min så det fick bli Zigge dock så har han ju 100 smeknamn till som pluttis, bebis, snutte, bajskorv, ziggy, ziggebigge, spyhink, bajskissspy -maskin, pootchie pootch eller som mannens farmor kallade honom "Sigurd"
  • Han kunde sitta efter 2 månaders ålder vilket förvånade veterinärerna men vi sa att han var ett geni.
  • Han är vår lilla clown som förgyller dagarna med hans påhitt och bus.
  • Han ska också framstå som kaxig när han träffar andra hundar, men när han väl får hälsa på dem och de morrar lite åt honom så gömmer han sig bakom husse eller matte.
  • Vill säga att han är ganska feg utav sig, ibland vågar han inte ens äta en kalkonskiva.
  • Han snarkar ibland, fiser och rapar högt.
  • Sover väldigt ofta
  • Men ska leka lika mycket.
  • Han är en lokalkändis
  • Han är svår att INTE älska!




ABOUT ME.

 
  • Det här är då jag och jag föddes i drakens år och bor och lever tillsammans med min fästman eller min "soon to be husband". Vi har också nyligen skaffat en liten Fralla som vi ägare brukar kalla dem eller om man ska vara korrekt - Fransk Bulldog. Om honom kan ni läsa i nästa bildkategori!
  • Jag Älskar Tacos. Ja det gör jag verkligen och skulle kunna äta det tills jag spyr, nej okej så illa är det faktiskt inte men det är något som jag skulle kunna äta en hel vecka om jag ville och fick. Är också väldigt svag för mintkakor som helst ska vara utav märket York och finns att köpa som storpack i USA för ca: 2 Dollar vill säga 14 kronor. Här i Sverige får man betala 18kr för en stor York som tar slut på 2 röda.
  • Fotografering är en hobby för mig som säkert för de flesta bloggare men det blir knappast någon "outfit of the day" bilder utan kan ju kanske bli någon egobild hit och dit. Men oftast fotograferar jag naturens skönheter och en hund som har svårt att sitta still.
  • Jag är en ensamvarg, loner eller en sådan som kan tycka det är skönt att vara själv ibland i det tysta eller med bra musik i öronen. Men jag har heller inga problem att umgås och festa med mina få MEN riktiga vänner! Hellre 2-5 riktiga än 100 " hej jag känner alla mina vänner på Facebook"
  • Smakar just nu på "studentlivet" fast på distans med några träffar uppe i Västernorrland då och då och pluggar det sista året till Grafisk Produktionsledare med inriktning på digitalt tryck. Men om det är det jag vill göra för resten av mitt liv det återstår att se, men in i det Grafiska ska jag iallafall!

 

  1. Musik: Mestadels elektronisk musik såsom House, Trance, Dupstep och
    Blandad kompott eller vill säga det som spelas på radion.
  2. Egenskaper: Envis, snäll, omtänksam, kreativ, pysslig o.s.v.
  3. Vill lära mig: Sticka/Virka, åka skateboard/longboard, spela munspel och piano.
  4. Motto: Dum Spiro Spero (så länge jag lever, hoppas jag), allting ordnar sig, Ingenium res adversae nudare solent, celare ecundae (Motgången brukar avslöja begåvningen, framgången dölja den.)
  5. Dåliga ovanor: Skjuter upp saker, vill att saker och ting ska hända NU
    och oroar mig alldeles för mycket.
  6. Ogillar: Tveskärtar är det äckligaste kryp jag vet! De är till och med värre än spindlar!
  7. Andra frågor om mig? Dessa hänvisas till kommentarsfältet!

Punkt.








RSS 2.0