Rysningar!

Jag får så sjuka rysningar av denna video från Above and Beyond - Small moments like these
 
 

Tentapaus och snabblunch!

Ja, då sitter man här igen då.. 3 timmar har snart passerat för tentan och 5 återstår, dock känns det som om tiden bara rinner iväg och jag oroar mig lite för att jag inte ska hinna, att jag missar något att jag kommer faila igen. För det var så det kändes när jag öppnade tentan, ärligt talat - vilka jävla skitfrågor! Och det värsta är att man vet hur petiga och snåla de är på poängen.. så det känns faktiskt helt kört för min del!

Men det är bara att hoppas på det bästa!

Detta ska uppmärksammas!

 
 

Undertow - Andrew Bayer

 
Denna låt från Andrew Bayer är något som fastnat på huvudet då den är så sjukt fin och bra! Lyssna och njut!

Tiden går så fort.

Dagarna börjar bli kortare nu när mörkret faller på tidigare än vanligt. Värmen börjar att försvinna, varmare kläder ska plockas fram och sommarens körd börjar gå i graven. Skolan närmar sig med stormsteg och vi börjar det sista året på utbildningen. Det känns både underbart men samtidigt lite läskigt eftersom att arbetslivet står och knackar en på axeln. Jag ororar mig för framtiden, det gör jag! Varje dag tänker jag för mig själv om jag verkligen är inne på rätt spår, vad händer sedan, arbetslös, skulder upp över öronen. Det är mycket som kretsar i mitt lilla huvud! Men jag är väldigt taggad på att börja skolan också, det ska bli roligt och se vad det sista året har att erbjuda. Kanske kommer det där ögonblicket där man faktiskt inser att man är bra på det man gör, man kanske haffar den ultimata praktiken på en byrå som kommer hjälpa en in på arbetslivet vem vet? Jag som person ororar mig ganska mycket till och med för mycket ibland. Men sån har jag alltid varit och mycket sitter kvar efter min bedårande skoltid! Daglig mobbning ska jag inte säga, men utanförskap, hån, elakheter, påhopp m.m. Men jag har ju också blivit starkare jag klarar mig själv och jag bygger upp min framtid och jag ser fortfarande många av dessa som inte direkt var mina bästa vänner eller som de kallade sig själva "klassens coolingar" under skoltiden sitta på ICA dag ut och dag in utan att veta vad de ska göra med sina liv. Jag skrattar åt dem eftersom att det helvette som de utsatte mig för kommer att bita dem i rumpan när jag väl sitter där med världens bästa jobb och pengarna bara rullar in och jag är stolt över vad jag åstakommit! Det är bara denna orolighet som stör mig, jag tänker för mycket på framtiden istället för att tänka i nuet och bara inse att jag mår skitbra och allting kommer inte att hända på en gång utan bara ta EN sak i taget!
 
 
Press play, fast forward.

Så skönt!

Idag fick magen ta lite stryk på gymmet och det känns riktigt skönt nu efteråt! Så jag hoppas starkt på att jag har träningsvärk imorgon för då vet jag att jag jobbat på bra! :) Har ju faktiskt fortfarande ont i min rumpa efter att jag slaktade den i Måndags :) Jag hade tänkt att jag skulle plugga efter jag kommit hem, men jag blev på något vänster riktigt trött och seg men jag ska göra mitt bästa! För imorgon ska jag ha en riktig genomgångs dag där jag bara sitter och går igenom allt som har med ämnet att göra och plugga på som bara den! FÖR JAG SKA KLARA DETTA NU!
 
 
Ni får ursäkta att bloggen är så sjukt tråkig och lam just nu, fick iallafall styrkan igår att koda om lite i designen eftersom att jag inte klarade av att se "originaltemat" och jag kom ju en bit på vägen, men det är ack så långt kvar ändå! Men som sagt prioriterar inte detta alls just nu och inget annat heller verkar det som. Men men, jag kommer tillbaka!

Träna.

Hej och godmorgon på er!

Ska strax iväg och ta mig en repa på gymmet och släppa tankarna på plugget och stressen :) Som jag känner nu så vill jag bara få omtentan gjord och sen vara done with IT! Och helst ska man ju klara den också! Nej, nu får det vara slutskrivet om den saken! :)

Ska kolla klart på propperty ladder och sen iväg!

TranceMusic.

Sitter just nu och lyssnar på en härlig podcast med TranceAroundTheWorld. Får mig att lugna nerverna tänka på annat än den där omtentan som flåsar mig i nacken. Jag kan ju det mesta nu, eller kan jag det? Har jag läst på tillräckligt? Kommer jag att klara mig denna gång? Tankarna bara susar och rusar i hjärnan och som vanligt så har jag en sådan prestationsångest! Skulle jag inte klara denna omtenta så skulle det vara ett stort nedslag för mig. Så jag vill helst inte tänka på den, men ändå gör jag det för att dagarna närmar sig och det känns som om jag inte pluggat på någonting alls! Jag har lixom kommit till det stadiet där jag bara pluggar men inte riktigt vet vad jag behöver plugga på, det har typ tagit stopp och man går bara igenom sidorna för att se om man missat något. Eller är jag bara lat, och struntar i pluggandet helt enkelt? Nej, nu får jag faktiskt ta och släppa dessa funderingar eftersom att de knappast kommer hjälpa mig den dagen då omtentan äger rum - vill säga på fredag!

 
 
Och sen hatar jag att min blogg ser ut som den gör! Den får mig att må dåligt eftersom att den är förstörd och sjukt jäkla ful!

Saker som får vänta.

Ja, bloggen är ett praktexemplar på saker som får vänta på att bli behandlade just nu! Jag prioriterar inte bloggen efter det som hände igår - vill säga mina två dagars kodande av bloggen som bara gick åt skogen. Det är inte så att jag inte kan göra om det, men bara tanken av att det tog 2 dagar + lite småtimmar hit och dit gör en inte direkt sugen på att börja om igen från Noll. MEN efter att jag har gjort tentan på Fredag och avnjutit en kräftskiva på lördag så kanske jag tar tag i saken på söndag. Men som sagt inget jag prioriterar just nu!

Gjorde även av med 1500:- idag på kurslitteratur. Känns ju sådär med tanke på att de pengarna jag tjänat in under sommaren håller på att ta slut! Och då har jag inte köpt något onödigt utan betalat räkningar och nödvändiga saker som jag väntat på att få köpa i 6 månader. Sen ska man betala yttligare 1200:- för att åka till skolan.

Nej, nu är det inte mycket som står rätt till i min hjärna eller i vardagen! Men jag kämpar på och får försöka se att det blir faktiskt bättre snart! När tentan lixom är done då kan man äntligen släppa allt som har med den att göra och koncentrera sig på annat!

Men nu ska jag ut och gå på en långpromenad med min favorit! Zigge.

Okej, min typiska tur.

TROR ni inte att jag lyckades "klicka" utan att titta vad jag höll på med OCH NU HAR MINA 2 DAGARS KODANDE MED DENNA BLOGG GÅTT FÖRLORAT! DET ÄR BORTA! OCH JAG MÅSTE BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN, JAG SOM VAR SÅ NÖJD MED ALLT! DET ENDA JAG SKULLE BYTA VAR MIN HEADER!
 
 
 
 
BUHUUHUUU! Tillbaka från ruta ett, bara börja om! Men som ordspråket säger
"motgången brukar avslöja begåvningen framgången dölja den"
 
 
 

Pantene Pro-V

Som jag nämt tidigare så är jag en Buzzador och jag har fått möjligheten att prova Pantene Pro-V!
Och än sålänge så gillar jag verkligen produkterna eftersom att de luktar otroligt gott, håret blir lent och mjukt.
 
Jag testade värmeskyddssprayen både igår och idag och tycker att resultatet blev väldigt bra! Sprayen är inte kladdig, håret stelnar inte och det luktar precis som om du varit hos frisören och fått en styling :)
då jag har erfarenhet av andra värmeskyddsprayer så är denna faktiskt den bästa jag provat hittils då de andra har luktat illa, kladdat sig, stelnat på olika partier i håret o.s.v. Det enda som jag tycker är minus med själva flaskan är att den inte "sprayar" utan den mer skjuter iväg en stråle.. så det är lite svårt att applicera över ett större parti i håret. Men annars gillar jag också själva låsfunktionen på flaskan så att man slipper läckage t.ex.! Här nedan kommer bilder på produkten och för och efterbilder!
 
Pantene Pro-V värmeskyddsspray
Jag och mitt barr före användning.
Efter användning med värmeskyddsspray och plattång.
 
 
 

Träna, Träna, Träna.

Okej, då var det måndag igen och HÖST? Det är fruktansvärt kallt ute idag så att man knappt vill gå ut ;) Nej, men det är väldigt friskt ute. Började dagen men ett gympass och måndagar är ben och rumpa dagar. Så körde på med det! Fick även vara med om att brandlarmet gick på gymmet så det var bara att avbryta och utrymma lokalerna. Men som tur var så var det bara ett falsklarm :)
 
Denna vecka är fullspäckad med saker som jag måste göra och kan ärligt säga att jag är väldigt stressad över tentan, men jag gör mitt bästa kring den saken! Det är bara lagarna som behövs läsas på mest! Sen måste jag ta igen en veckas träning då jag inte tränade förra veckan eftersom jag känt mig lite halvkrasslig. Och på fredag kommer jag inte kunna träna och inte på söndag heller förmodligen så det är bara att ligga i denna vecka och kämpa, kämpa, kämpa! För jag vet att jag kommer klara detta hur stressigt den än är!
 
Igår tog jag och R en runda till Barkarby outlet och shoppade loss. Jag köpte mig äntligen regnkläder och gummistövlar till ett bra pris, och nu när man har hund så är det en bra investering eftersom att ut ska man oavsätt väder och jag som INTE är ett fan utav paraplyn när det blåser ute så är regnställ HELT perfekt även om det blåser storm och lösregnar ute (vilket det förmodligen kommer att göra i höst) Sen skulle vi till IKEA och är det något jag hatar så är det IKEA - vid löning. Man får kriga sig fram, gå i labyrinter, armbågar överallt och folk är som gamar, visar noll hänsyn och tror att de är störst vackrast och bäst i hela världen. Och jag som bara skulle ha 3 plastbackar. SÅ dit åker jag inte en söndag efter löning + en regnig dag igen eftersom att det är barnfamiljers enda söndagsnöje!
 
Dock är det mest negativa att den lön man tjänat in på sommarjobb är typ borta då räkningarna inte var billiga denna månad. Men men, det är ju bara att inse att man är en fattig student!
 

Men nu ska jag ut med mitt lilla hjärtegryn!

Måste ge lite feedback!

Till Blogg.se! Jag tycker att deras nya portal är helt fantastisk! Det enda som kan behöva ändras nu är framsidan som kan bli så mycket bättre :)

Buzztest!

Hallå på er därute!
 
Idag tog jag chansen att testa mina produkter som jag fick utav Buzzador och kampanjen Pantene Pro-V och jag kan bara säga att jag tycker att resultatet var fantastiskt! Jag använde mig utav schampo, balsam och hårinpackning och mitt hår doftade inte bara gott efter det utan det blev också väldigt silkysmooth! Så imorgon ska jag även testa värmeskyddssprayen som jag fick med i paketet! :)
 

Buzzador

Äntligen kom min paket från Pantene Pro-V där jag ska få vara med och testa hårprodukter men också buzza dem vidare till vänner och bekanta! :) Eftersom att mitt schampo tog slut igår så passade detta verkligen perfekt! :) Så kommer återkomma med första provresultat :)

Never gonna break.

Sitter just nu och lyssnar på Bon Iver förutom att det är musik som jag lyssnar på när jag behöver lugn och ro samt att lugna nerverna i skolan så påminner det mig om Örnskölsvik. Staden dit jag åker upp en gång i månaden för att träffa lärare och klasskamrater. Bon Ivers musik gjorde mina dagar lättare när jag åkte upp de första gångerna till skolan, det kändes lite motigt att behöva lämna allt hemma och åka till en stad där man inte känner någon och alldrig har varit i. Men jag hade verkligen turen att träffa en sådan go klasskamrat min studybuddy - Ina!
Så istället för att sitta själv på ett sunkigt hotelrum så fick jag äran att bo hos henne i en liten men lagom lägenhet. Då känner man sig inte så ensam och man kan byta idéer m.m. :) Så ibland ska man verkligen ha tur!

Och nu när skolan börjar igen så betyder det att första träffen vi kommer att ha är EN vecka lång! På ett sätt är det skönt eftersom att då får man förmodligen en hel del gjort! Men det känns lite jobbigt att behöva lämna både hund och sambo i en vecka. Men det blir nog bra! Jag får se det positivt :) - Att det är sista året!


Något som är helt fantastiskt idag är att min lönespec. från sommarjobbet damp ner i brevlådan,
IKEA katalogen lika så :)

PICTURES OF KOSTA BODA ART HOTEL.

Bildtema: Kosta boda Art hotel.

 

Bildinformation: Nyåret 2011-2012 så bestämde jag och sambon + svärföräldrar att vi skulle göra något speciellt på nyår. För oss har det alltid varit så att "vad ska vi göra detta nyår?" så istället för att dra till med en rallarfest och fira det nya året så åkte vi till Kosta boda art hotel som ligger nere i Småland. Dock var det ingen lång resa eftersom att mina svärföräldrar kommer från Växjö stad. Jag som är intresserad av konst och älskar att fotografera så var detta rena rama fotodrömmen. Fanns så mycket fin glaskonst att fotografera, och detta är bara en liten del av de bilder som jag tog när vi var där. Dock skulle jag nog åka tillbaka dit när jag är ungefär 65 år och pensionär, det var inte direkt ett "ungdomsställe" - men vackert var det verkligen och jag kunde inte ha firat in mitt nya år bättre!


Avvänjning.

I dagarna tänker vi (jag och min sambo) börja vänja av Zigge att kunna hålla sig upp till 6 timmar innan han behöver gå ut. Nu har vi gått ut med honom var 5 timme, men vi vet att han klarar upp till 8-9 timmar eftersom att vi går ut med honom sista gången vid 11 på kvällen och vid 8.30 på morgonen :) så han har varit lite bortskämd egentligen! Men man vill ju inte att det ska hända olyckor nu heller eftersom att han är 99% rumsren. Så vi tar det lite försiktigt, men anledningen till att vi gör detta är för att vi tänker på framtiden! För när jag börjar jobba också så kommer han förmodligen behöva klara sig 6-8 timmar utan att behöva gå ut :) Och nu menar jag såklart inte att vi ska låta honom hålla sig i 8 timmar utan vi kommer att ta det stegvis och börja med att han får vänta 30 min - 1 timme längre på att få gå ut!


Next Mission.


ARTWORK.

Tavla gjord: 2012

Status: Inflyttningspresent till min syster

Pris: Gratis!


Jag kunde inte låta bli!

.. nej! Jag har blivit en sådant PS-freak och kod-freak och HTML-freak och blogg-freak så att jag var bara tvungen att byta min header! Jag som svenne banan blir ju alldrig nöjd alltid ska man ändra på nått, klaga på vädret och gnälla på saker ;) Nej, men såhär var det faktiskt att jag kände att headern innan var lite grådaskig och tråkig, så det fick bli en egobild på mig själv istället och jag gillar den eftersom att det är något som "är igång" det är härligt!

Väntar fortfarande förresten på mitt paket från Buzzador och Pantene- Pro - V jag kom ju glatt med i deras kampanj för hårvårdsprodukter! Men tyvärr så har det varit lite förseningar o.sv. så jag hoppas att det löser sig snart då jag är väldigt nyfiken på vad det är för produkter som jag ska få prova OCH så är jag så nyfiken eftersom att det är min första kampanj jag kom med i :) Gå med ni också vettja!

Idag blir det hemmagjord pizza fast denna gång tänkte jag göra småpizzor med olika tillbehör på :) MUMS!





Sofie.

PICTURES.

Bildtema: Sommar


Nu kan ingen..

..säga att jag legat på latsidan och INTE pluggat! För det har jag och mitt huvud snurrar runt alla lagar marknadsföringslag, avtalslag, distanslag, personuppgiftslag samt att jag är uppe i 6 sidor i word med alla olika instuderingsfrågor och stödord.Och jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet! :) Men sådant ska jag verkligen inte tråka ut er med, det är jag för snäll för! Men om 10 dagar då slipper jag iallafall detta plugg.

Nej nu ska jag vara riktigt snäll också och ladda upp lite fina sommarbilder för er :)

Segt.

Usch vad allting går segt, jag fastnar på saker som jag inte borde fastna på! Borde lägga ner hela min tid och ork på att plugga till omtentan men lusten finns inte inte heller suget eftersom att jag tycker att ämnet är sjutk tråkigt och jag vill bara lämna allting bakom mig och fokusera på skolstarten. MEN det går ju inte riktigt va! Kunde jag bara inte fått några extra frågor som hade vägt upp till betyget E ? jag menar jag var ju bara 4 poäng ifrån att få godkänt och då ska man ändå behöva göra om HELA provet! suck och gäsp!


Men men, får försöka peppa mig så gott det går, det kommer ju någonting gott med detta också. Tror jag.

Ta tag i saker.

Hey!

Idag har det bjudits på yttligare en underbar dag men värme som heter duga. Det är också väldigt fuktigt ute, vilket gör att man blir svettig så fort man kommer in och går ut.

Så, vad har jag gjort idag då?
Tog mig en runda till gymmet och körde på sämre än vanligt, har känningar i luftrören som om jag har en förkyldning pågång. Så jag vill inte pressa kroppen allt för mycket! Men vi får väl hoppas på det bästa att jag inte blir sjuk vill säga! Jag träffade även mamma på gymmet så vi besämde oss för att ta en fika efteråt. :)

Sen så försöker jag verkligen att ta tag i saker nu, har bokat provtagning bl.a. så det är väl ett under!
Ska även skriva klart CV & Personligt brev och skicka in min utvärdering av jobbet, göra ett skolschema och träningschema + tentaplugg!. Idag ska jag också, försöka skriva klart mina stödanteckningar till omtentan. Så ni ser, jag har ganska mycket att göra kommande dagar :) men det är skönt när man får saker gjort + att jag kommit igång med träningen nu också! Sen när jag får min lön nästa vecka då är det dags att beställa böcker så att man får dem i tid och kan börja kolla igenom dem.

Så nu är det dags att skriva klart mina stödantekningar!

8 månader!

Min lilla skrutt blev i förrigår 8 månader!

Här sitter han med sin favvoleksak.


Detta händer inte.

..eller jo vänta det var det som det precis gjorde, igår! Jag hade fixat den godaste marinaden man kan göra till en kyckling! Den innehöll citron, apelsintimjan, gräslök, persilja och salvia + en massa goda kryddor. Allt detta klippte jag ner i en skål och blandade ihop och hällde på kycklingen som skulle ligga och gotta sig ett par timmar. När det var dags att slänga in kycklingen i ugnen så inser jag det fasansfulla misstaget -jag hade råkat klippa ner ett hårstrå i marinaden! Det var utspritt i hela påsen och jag mår illa bara när jag tänker på det!


Ja, ni som känner mig VET att jag har fobi för hår i maten då det ligger en hel del historier bakom till varför jag inte klarar av att bara "peta" ut håret och äta vidare.

Så det var bara att skölja av kyckligen och göra en annan marinad.

En glad kyckling blev en ledsen kyckling!


Jag älskar min hund men..

Men ibland undrar jag vad som försejgår i hans lilla hjärna!

-älskling visst sa du att vi skulle köpa nytt skoställ?


Reklamspoting.



Ja, det har kommit en ny kategori till denna blogg som heter Reklamspoting. Eftersom att jag brukar twittra om reklam (#reklamspoting) som jag tycker är både roliga och tråkiga så kan ju ju lika gärna göra det här också, dock så är det vad jag tycker och tänker om själva reklamen så inget är ju riktat till de personerna som har gjort reklamen eller så utan jag tycker helt enkelt att det är roligt att kritisera reklam lite :)


Jag kan ju börja med en dålig reklamfilm så går på TV just nu. Vanish "lita på rosa" -reklamen, jag förstår inte riktigt grejen med att de ska ha en kvinna som låter lite sådär småhorny och ska försöka sälja produkten. Den är inte bara irriterande, utan den säljer ingenting till mig! Jag blir mer irriterad på den än att vilja springa och köpa en burk med tvättmedel som ska ta bort alla fläckar som finns! Nej usch och fy, den kan jag leva utan!




Kan ni gissa?

Det som ligger och gottar sig i påsen ska jag äta till middag ikväll!


"Vilken hääärlig dag"

Det är varmt, det är fruktansvärt varmt. Svetten rinner överallt, luften står stilla i lägenheten trots att de flesta fönstren är öppna till max. Klagomål på det? Absolut inte! Man får ta vara på det som är i livet och just nu är det värmen som ligger över Stockholm. Det är fantastiskt!

Jag skrev ju igår om att Hösten gärna får komma om ett par veckor eller så och det tycker jag fortfarande eftersom att hösten är väldigt vacker den också! Men jag säger defentivt inte nej till den sista sommarvärmen heller! :)

Idag jobbar sambon långpanna (vill säga hela dagen) och jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, jag bör plugga en hel del eftersom att omtentan kommer med stormsteg och jag vill verkligen eller jag SKA klara den, gör jag inte det denna gång så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men jag ser positivt och jag vet att jag kommer klara tentan denna gång!

Strax ska jag ta cykeln iväg till gymmet och pumpa gärnet! Men först lite lunch och ut med hunden!

Have a great day errbody.

Ska berätta en sak..

Detta hände igår när jag som R var ute och tog en promenad med Zigge.

Vi träffade på en mamma och hennes dotter och de blev så glada över att äntligen få träffa Zigge, de berättade att de hade spanat på honom genom deras fönster när man gått förbi med honom. Och jag tyckte att det var så roligt när de berättade att varje gång vi hade gått förbi så hade de ropat till barnen i familjen som rusade till fönstret för att få sig en titt.

Men det är riktigt charmigt det är det, att man skaffat en sådan populär hund som många vill hälsa på och ibland känns det även som om att ryktet går att det går en söt Fralla omkring i krokarna. Men det är också läskigt med tanke på alla hundstölder som har varit nyligen lite överallt. Så jag är väldigt vaksam eftersom att Zigge är min lilla dyrgrip och som mitt barn så jag skulle skydda honom med mitt liv om någon fick för sig att ta honom.

Men åter till historien, det som jag tyckte var det mest roliga var att mamman hade tankar om att göra en barnbok om Zigge! Skulle hon göra det, så skulle jag lätt köpa den :)

det är inte lätt att vara lokalkändis!


Hann sola en stund.

Hejsan hejsan!

Idag har man varit väldigt hurtig och hunnit med att träna ett magpass på gymmet. Känns riktigt skönt nu efteråt och jag hoppas verkligen på träningsvärk imorgon då jag ska försöka ta mig till gymmet igen och köra på ett armpass, så den som säger att jag är lat pfft!!

Just nu vräker regnet ner, jag hade turen att hinna sola en stund och rensa balkongen från frasiga blommor och torra kvistar. Och det ser ju även ut som om att regnet kommer att hålla i sig ett tag nu också men det behövs väl det också men man kan ju lika gärna vänja sig, för hösten kommer ju somvanligt vara väldigt regnig och grå.

Men lite ser jag fram emot hösten eftersom att skolan kommer igång på riktigt, även om jag fortfarande håller på att plugga till omtenta DATA kursen då jag kuggade på sista tentan för terminen så är jag taggad på att börja skolan igen. Jag har ju så många "projekt" på gång nu i huvudet som ska planeras och göras och kan bli riktigt rastlös på kvällarna och dagarna. Så jag är verkligen inne i ett "flow" just nu och I LOVE IT!


Så för mig får gärna hösten dyka upp om ett par veckor eller så :)


 

 

Bildtema: Höst


PICTURES.

 

 

 

 

Tema: blommor.


Något jag älskar med sommaren.

Igår tog och sambon en långpromenad och försökte somvanligt locka ner badkrukan i vattnet. Han ska alltid fjäska vid strandkanten och jag skulle så gärna vilja att han någon dag bara går ner självmant och simmar några simtag. För man märker att han vill ner till vattnet, bara att han är lite feg och vågar inte hoppa i om ingen lockar ut honom :) Men förhoppningsvis kommer det en dag!

Det är ju även så att Frallor behöver en flytväst ifall de ska simma på djupt vatten. Det är inte så att de INTE kan simma utan de är så fruktansvärt tunga i skumpen att de sjunker som stenar så nu när vi har gått ut med zigge på den vattennivån att han knappt bottnar och kan simma in till kanten så har vi fått hålla i honom. MEN nästa sommar då jäklar ska han i och bada och vi ska köpa en fin flytväst till honom :)


Men en sak som jag verkligen älskar med sommaren, det är när syrsorna kommer fram på kvällarna och gnider sina ben och letar efter en partner :)


Zigge har fått syskon.

Japp i dagarna kom Pixies andra kull till världen 6 stycken så bebisvalpisar. (Vill ni kika på dem så finns Pixies blogg i länkad i "länkar"-kategorin) och eftersom att Franska Bulldog valpar är så söta så kan ju jag passa på att visa lite bilder för er när Zigge var liten skrutt!


Bild tagen av uppfödaren.

 

Bild tagen av uppfödaren.

bara 3 månader gammal tror jag om jag inte minns fel :) så liten och så söt, vägde inte mer än ett mjölkpaket och var världens bajs och kiss maskin!

 

..och så nu, världens finaste hund som är rumsren (men ska jävlas ibland) och riktigt busig men tycker om att mysa också!


Produktivt.

Hej!

Idag har jag hunnit med en hel del, har äntligen städat mitt snuskiga hem där det låg en massa hårtussar i varje hörn eftersom att Zigge fäller som bara den!


Snart ska jag trycka i mig lite lunch och sedan ta ut hunden på en lite prommis och sedan ska jag ta cykeln till gymmet idag igen. Det som jag ska träna idag är kondition i minst 30 - 45 minuter och sedan blir det både ben och rumpa som ska få ta lite stryk. Jag har ju hållt på och gymmat förut, men då har jag inte koncentrerat mig på att göra en kroppsdel per pass utan det har lixom blivit allt möjligt vilket inte är bra säger dem. Så därför har jag ändrat taktik nu och kör bara en kroppsdel per gång :) Det som dock skrämmer mig lite är att jag ska "tappa suget" för träning om 2 veckor och tycker att det är skönare att ligga hemma och dega i soffan. MEN jag ska verkligen göra allt för att motivera mig själv!

 

 

/S


Perfekt dag.

Idag har livet bara rullat på ordentligt. Vaknade tidigt och drog iväg till gymmet och körde ett riktigt svettpass, känns riktigt skönt när det gör ont i varje del utav kroppen. Då vet man att man kämpat på bra och ordentligt! Blir även en sväng till gymmet imorgon också.

Efter det åkte jag hem och åt lunch och sedan bakade jag lite chokladmuffins med en twist - vill säga att de innehöll maräng och daimchokladbitar. Dessa uppskattades av mor, far och bror när vi åkte över en liten stund för en fika och prata om nästa års händelse ;)

Men nu är det dags att laga lite mat och idag är det Currygryta fast denna gång med kött. Känns som om vi börjat äta det riktigt ofta här hemma eftersom att det är så fruktansvärt gott!





/S

Man kan säga att jag är klar.

Jag är klar nu. Redo för att möta folkets jubel kring min blogg, för den är så fruktansvärt snygg!
Och jag kan stolt säga att det är JAG som har gjort allting från grunden! Jag tycker att den är riktigt awsome och så bra utformad. JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Det tog bara två dagar, eller ska jag säga en månad med planering och testning och ja, jag vet inte vad!
Äntligen är den bara där och den fungerar Designen fungerar och jag är riktigt nöjd! och STOLT!

  • Dock så kommer det ju alltid att ändras och läggas till lite hit och dit som det oftast gör!

Så därför ska jag fira med att göra en hemmagjord Pizza A´la Sofie.
Och sen ska jag försöka mig på chokladmuffins med chokladbitar i och maräng fyllning!
Hur det blir återstår att se! :)




/S








RSS 2.0