What to do..

-Gud vilken dålig svacka jag har hamnat i! Tycker allting bara känns skit, men man borde ju vara glad eftersom att våren är påväg och alla fina krokusar, skillor,blåsippor <-- ja tro det eller ej men det såg jag idag. Men tyvärr kan jag inte riktigt sätta fingret på varför jag känner mig så deppig, småless och ensam.. Jag börjar återigen tveka på om jag går rätt utbildning (fast jag vet innerst inne att det ÄR rätt) jag börjar väl förmodligen tänka på framtiden, när man inte har skolan längre och sitter där med en skuld hos CSN.. finns det några jobb? kommer man ha den förmågan att jobba som Grafisk produktionsledare? Är det DET jag vill?

Ni ser jag tänker för mycket.. Vilket jag alltid gör men nu är det extremt! Har även försökt träna bort tankarna, men när man kommer hem igen faller allting tillbaka.

Sen är man väl också ganska utmattad, stressen med skolan, stressen med vovven, stressen med hemmet. Jag kan lixom inte gör nånting utan att tänka på 100 saker samtidigt, jag är så sjukt rastlös på kvällarna då man egentligen vill ligga och dega i soffan. Men jag har abstinens på att göra nånting fast jag egentligen borde vila och ta det lugnt men jag kan inte.. Jag är så stressad över min hemmiljö, och där kan jag säga att det ÄR vovvens fel, fast han kan ju inte hjälpa det.. Men jag är så trött på att HELA tiden få torka upp Kiss och ibland Bajs även om det INTE är ofta.. såklart det händer en massa olyckor och det SKA det göra det är ju en del utav inlärningsprocessen men det är frustrerande när man har försökt visa 100 gånger för en liten valp vart han ska göra sina behov och ändå gör han det på de mest konstigaste ställerna (imorse bakom soffan och på en antennsladd) Man blir ju trött efter ett tag..

Men nu ska jag inte klanka ner på min älsklingskorv, han är mitt allra dyrbaraste och är så fruktansvärt lycklig över att jag har honom här hemma och det är ju som en liten bebis! Min Bebis!


Idag kan listan göras väldigt lång, men jag ska inte trötta ut er med min negativa inställning så därför ska jag bara ta upp en sista kort grej..

Är så jävla trött på att lärare INTE KAN SKRIVA EN UPPGIFT SOM MAN FÖRSTÅR! Känns som om de alldrig uppdaterar sina uppgiftsbeskrivningar.. Det är ju lixom 2012 nu INTE 2010..





Skoj..

- Gud vad jag INTE prioriterar min blogg just nu!
Är helt uppe i det blå kan man säga och det känns som om jag bara pluggar och pluggar ocg ja åter pluggar hel tiden non-stop.

Tentan i måndags drog musten ur mig och jag har inte ens velat ta upp en enda uppgift även om jag vet att jag sitter här och kommer bli så bajsigt stressad i sen.. Men det känns lite som om jag fått en släng av skoltrötthet fast ändå inte.. Tror mycket beror på att jag inte fått sova EN HEL natt på ca: 3 veckor nu! Men jag ska inte klaga heller för att jag älskar varje minut och sekund som jag har lilla Zigge vid min sida :) sen hjälper det inte att man har polacker som river ut en hel jävla lägenhet våningen under oss.. Låter som faAn när de håller på och borrar, hamrar och ja you name it!

Blev nyss riktigt ledsen och besviken när jag insåg att det ligger en tenta på den dagen som jag INTE ville ha en tenta.. Tänkte att jag skulle ta en Monday Bar kryssning närmare bestämt Black & White..Var så sjukt länge sen jag åkte på kryssning eftersom att skolan bara ligger i vägen hela tiden. Men jag vet inte, som det ser ut nu så verkar det vara helt kört då kryssningen är 31 Maj - 2 Juni och tentan ligger den 1 Juni men en inlämningsuppgift SAMMA dag! Kanske om man smörar lite för lärarna så kanske de kan flytta den fram bara ett par dagar eller så ;) (kommer väl alldrig hända) - SÅ ja, jag är sjukt deppig över det! Sen är jag väl deppig över att det ska komma snö nästa vecka.. jag trodde att det var vår nu?!



Nej, jag måste ta tag i en inlämningsuppgift nu..



Ciao!

Mamma på heltid..

- Hej!

Bloggen ligger lite i lä just nu.. Men eftersom att min Bebis ligger och sover så har jag lite tid över att göra annat :)

Efter att ha haft honom nu i 2 dagar (går in på den tredje) så börjar vardagen gå efter hans behov o.s.v. Jag känner verkligen att jag är supertrött, men jag ÄLSKAR det också! Så klagar absolut inte.. Men detta är ett heltidsjobb och det kräver en ständig uppsikt och koll på den lilla parveln. Så jag känner även att det var rätt beslut att skaffa lille prinsen nu och inte sen när man har jobb.. För det skulle bli en riktig utmaning! Nu kan jag iallafall plugga när han sover!!

Men nu har han vaknat, så ska se till att han "gör sig" på mattan och.. nämen!! HAN GICK DIT SJÄLV!!

Han är ett underverk på riktigt!.. Nu blev jag riktigt stolt! :)

 

Men ska se till att han får i sig lite mat iallafall!

 

 

 

Ciao!


Prinsen

Älskade lilla prins!! :)


Dagen är HÄR!

 

Är just nu i Bagarmossen och hämtar hem våran lilla prins! :) Känns helt overkligt då man för en ca: en månad sedan var där och valde ut den lilla parveln.. DAGEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!


4 dagar kvar..

-Hej!

Idag känns det betydligt bättre! Tror att jag behövde ett varmt bad och lite pepptalk med min Älskling. Jag tror mycket också har med att göra att jag är så fruktansvärt stressad just nu och ändå tar jag på mig extra jobb som vikarie. Men jag gör det för min egen skull, för att JAG behöver komma ut och träffa folk och alla underbara ungar som ger en kramar och säger att de har saknat en! Man känner sig behövd då!

Sen får jag också en lite extra slant i fickan, väl behövligt när man är en fattig student som jag! :)


Idag är det bara 4 dagar kvar tills vi får hämta hem vår lilla Fralla. Och det ska bli så roligt att få sällskap om dagarna + att nu kan jag ju inte direkt sitta inne hela dagarna och bli på dåligt humör. För NU måste jag gå ut korta sträckor (iaf i början) = Motion = Ny energi!





Nej, klockan är 11 strax och då börjar mitt favorit program Intervention eller Uppdrag: Missbruk på TV4 FAKTA!
sen är det jobb som gäller 12.00 - 17.00







Ciao!

Avskrivning.

- Hej!

Detta kommer vara ett ganska bittert inlägg. Så för er som inte pallar med bittra människor kan klicka er vidare, dock är detta inte riktat mot någon utan det är bara jag som fick en plötslig bitterdag.


Jag bara känner att jag måste få skriva av mig, jag vet inte varför. Idag har jag en sådan dag där jag inte orkar göra någonting, inte ut och röra på mig mest ligga i soffan och bara dega. MEN då får man istället ångest över att man inte har rört på sig och tycker att man är världens lataste personen som finns i hela universum.

Träningen har inte börjat ge några resultat, men det kanske inte är så konstigt när man precis börjat träna igen och det tar ju inte 2 dagar direkt för att kunna se resultat. Det tar säkerligen 2 månader om man håller en bra diet, äter nyttigt och minskar på sockerintaget. Men där failade jag enormt mycket idag när jag tryckte i mig en hel bounty "bara för att det är gott" Och nu ligger man här i soffan och tycker så jäkla synd om sig själv!

Det som jag är näst mest bitter över är att vissa människor har en så jäkla tur hela tiden. Vi tar t.ex. Kenza hon är jäkligt snygg.. Men jag förstår varför jag slutade läsa hennes blogg efter ett tag. Jag blir sjukligt driven att göra en massa saker som hon har uppnått okej, lite räkmacka har hon säkert åkt hon också genom bloggen. Men för mig blir det ett sjukligt beteende efter ett tag att man vill försöka uppnå något som man alldrig kommer att lyckas med ändå. Men nu ska jag inte klanka ner på henne.. hon jobbar för sina korvören. Men jag stör mig på att hon kommer alldrig behöva sitta här med ett lån och en oviss framtid.

Ni ser ju vad bitter jag är!


Okej, det största problemet jag har idag ÄR att jag hatar att läsa böcker, har alltid gjort och kommer förmodligen alltid att göra. Men Visuell kommunikations boken har fått mig på ett sånt fruktansvärt dåligt humör så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ingenting fastnar i min hjärna, jag känner mig jävligt korkad för att jag bara läser och läser samtidigt som jag börjar tänka på andra saker och vips så måste jag gå tillbaka en hel sida för att jag inte har en blekaste aning om VAD jag precis har läst! Börjar bli så jävla trött på det!!! Någon som vill byta hjärna med mig.. helst en ybersmart person som älskar att läsa böcker.. och fort ska det fan gå! Visst det kanske inte är fel på min hjärna.. det kan vara att den boken är så sjukt svårläst liten text och ibland är det bara en massa ordbajsning för att fylla ut sidorna..



Nu slutar jag skriva, annars kommer det bli ungefär lika mycket till!



Bitterjävlakärringjustnupunktse

5 Dagar


Pluggdag

Hej!

Sitter just nu och pluggar på till visuell kommunikation - inför tentan! Jag tänkte att jag skulle få lugn och ro idag. Men då har några nyinflyttade grannar fått för sig att börja renovera så jag har sjukt svårt att koncentrera mig om jag inte har musik i öronen :)

Hade tänkt att jag skulle träna idag, men mår inte 100% magen känns stor som en ballong och jag är stel i hela kroppen.. Så får ta mig dit imorgon istället!

Men nu åter till plugget!




Later!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3268619/images/2012/pic_192807338.jpg" class="image">


Yoga.

- Hej svejs!

Känner mig grymt stolt över att jag lyckats jobba idag + att jag fått iväg lite plugg med Evelina här på kvällen..
Finns inget bättre än att känna sig stolt över det :) Jag skrev även en lista innan jag gick till jobbet om vad jag behövde göra när jag kom hem.. och har strykit nästan allt från den listan...


Jag köpte en YOGA bok som även innehöll en CD-skiva om 15 minuters YOGA övningar, så tänkte att jag skulle ta och göra mig en övning som heter energihöjare bara för att se om man får någon ny energi eller inte! Men sen så ser jag YOGA som ett komplement till de dagar jag inte har tid att ta mig till gymmet. Och idag är en sådan dag..
Dock kör jag och R. 100 sit-ups varje dag fram till Spanien fortfarande.. så det har vi heller inte gett upp :) Blir dock förbannad när man inte känner något efter de där 100 jäkla sit-upsen.. så fattar varför folk ger upp och skiter i det tillslut. Men jag har fattat att man måste "ligga" på ett speciellt sätt för att få magen att börja jobba..
Men imorgon tänkte jag ta en trip till gymmet tror jag :) Kan ju bara inte sluta nu när man börjat få in rytmen!

Dessa godbitar hittade jag på Marknaden i Växjö.. Älskar dessa "godisar" köpte ett par kanel mandlar också.. visst är det inte bra men jag anser att det är ett nyttigare godis eftersom att det innehåller 50%mandel och 50% choklad :p så det får väl gå då :)

 

 

 

 

Later!


Jobb.

- Halloj!

Nu är man tillbaka i Stockholm och det är åter till vardagen! Hade ett fantastiskt "sportlov" med gott sällskap och god mat! Precis som det ska vara.. Dock blev det kanske inte så mycket sport men lite promenader, shopping och en trip till värendsleden. SÅ jag är nöjd! :)

Igår ringde de från "jobbet" och ville att jag skulle jobba.. men jag kunde inte riktigt bestämma mig eftersom att det känns väldigt stressigt med allt som händer just nu och jag vill få så mycket klart som möjligt! Men som tur är så är det ju bara idag.. kan ju även passa på att fråga om de behöver hjälp i sommar! + att jag får lite pengar. Ska ju också vara duktig och plugga senare ikväll så att man blir klar med de där nedrans processerna!



Det är inte långt kvar nu..

 

 

 

Nu ska jag trycka i mig lite frukost och bara chilla innan det är dags att bege sig till jobbet 12 - 16.30 är det som gäller idag!

 

 

Later!


8 Dagar kvar.

Endast 8 dagar kvar, och jag fortsätter nedräkningen..

Friluftsliv.

-Hej mina vänner! Idag har man varit ute på ett riktigt friluftsliv här i Småland.. Åkte ut till Rottne och kollade vart svärmor jobbade om dagarna sedan fortsatte vi till ett uppehållställe (tror att det hette värendsleden) för folk som paddlar kajaker sommartid och vi hade med oss en engångsgrill + lite korv med bröd som grillades precis vid vattnet. Så underbart vackert, tyst och skönt.. Dock var det en aning kallt, men det var rikigt mysigt att få komma ut en söndag och bara vara! :)

Ikväll ska vi äta den Obligatoriksa Indiska maten som jag och R. gör på söndagar nu förtiden vilket består av kyckling, Naanbröd, massa kryddor, sallad, ris och mango chutney.. Och sen ska jag åka iväg med med svåger och hans flickvän + R. och titta på när våra grabbar spelar Innebandy. Det ska bli kul :) Kolla på lite svettiga karlar ;)


 

 

Hoppas ni får en underbar söndagskväll!

 

 

 

 

Later!


9 Dagar kvar!!

Endast 9 Dagar kvar tills vi får hem vår lilla skrutt! Dagarna räknas nedåt..

Uggla.

-Hej!

Har precis läst igenom lite uppgifter i skolan om IT och Organisationer inte så värst roligt.. men man lär sig alltid något nytt ;)

Idag har vi varit på marknaden och fyndat, hittade Thé i lösvikt i olika smaker 3 för 70:- och sen så köpte jag mina absoluta favoriter Kanelmandel vilket är mandel som är doppat i choklad (ganska tjockt lager) och sedan rullade i kanelpulver.. och lite andra nötter och sist men inte minst en ny plånbok som verkligen var behövlig. Hittar alldrig mina kort i den plånboken som jag har nu.. och fok blir nästan irriterade på mig när jag står i kassan och ska försöka hitta mitt VISA-kort :) så allt detta fick jag under 300:- vilket jag anser är ett riktigt kap! :)

Familjen sitter nere och tittar på Hockey men tyvärr är jag INTE så mycket för hockey på TV.. men jag kan tycka det är roligare att vara på plats isåfall och få känna in "the moment" för när jag var på en basketmatch i USA så var det riktigt roligt.. Man var mer i spelet, de hade cheerleaders och ett band som spelade i pauserna..

Så medans de är nere och kollar på det så sitter jag uppe och gör saker i InDesign.


Jag har alltid gillat ugglor, speciellt färgglada sådana så jag gav mig på att göra en egen.


Lördagsskapande.

-Hej och godmorgon!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg, men jag antar att det blir så när har mycket att göra och när man inte är hemma på sin egen ort. Tog ett par dagar SPORTLOV och åkte ner till svärpäronen i Växjö, och jag njuter av varje minut. Behövde verkligen komma bort från storstan och koppla av hjärnan lite.

Igår var jag och R. på en shoppingrunda över hela stan och jag hittade lite smått och gott. Bland annat ett par pastellfärgade byxor i färgen grön. Har alltid velat äga ett par färgglada byxor.. annars brukar det oftast bli svarta eller jeanse.. Åt också på en restaurang som är ganska nyöppnad men ack SÅ besviken jag blev!
Restaurangen vid namn Stars and Stripes grill and sportsbar levde inte upp till sitt namn. Har man tagit ett namn från den Amerikanska nationalsången så bör man ju faktiskt severa RIKTIG amerikansk mat.. endast 3 saker att välja på från menyn och jag tog en cheeseburgare som var riktigt torr, smakade knappt någonting och det värsta av allt.. själva köttet var ju sån där "köptpåicamaxifärdigproducerat" - kött! Blev så besviken när jag förväntade mig en saftig, hemmagjord hamburgarkött.. SÅ jag är verkligen inte en sån som klagar på maten annars.. men jag var verkligen tvungen att säga till servitrisen att det verkligen inte var bra.. och pommesen ska vi inte prata om, smakade gammal frityrolja! Usch!


Något jag skapade nu på morgonen, bara för skojsskull!

 

 

 

Men nu ska jag ner på stan med "la familia" och gå runt och titta på torgdagen :)

 

 

 

 

Later!









RSS 2.0