Idag firar vi!

- Idag fyller min Älsking 24 år! Och jag gock upp tidigt och köpte en bukett blommor och en prinsessbakelse. Jag tycker att på födelsedagen ska man faktiskt få äta tårta till fruksot hur onyttigt det än är!

Till present hade jag gjort ett eget kort som beskriver hur mycket jag älskar honom! + 3 presentkort som han ska få välja mellan :)

Presentkortens "valörer" var/är: En cykel, En resa till Paris och en utvald OnePiece

 

Tråkigt nog så fick han inte vara ledig idag, men eftersom hans jobb har öppet för allmänheten och man kan köpa parmesankorv med surdegsbröd och en öl för en ynka peng så tänkte jag gå dit och umgås med födelsedagsbarnet och försöka få med mig syrran :) Men vi får se om hon kan då hon förmodligen jobbar!

 

Men nu behöver jag ta tag i mitt pluggande, eftersom att jag nu har ungefär en månad på mig att få in 2 rapporter på 1500 ord! Så det är bara att gå upp tidigt på morgonen och köra hårt! :) För nu är det sista månaden innan det är SOMMARLOV! - om det då inte löser sig med sommarjobb eller sommarkursen som jag inte kom in på av någon kosttig anledning! :)

 

 

 

Ciao!!


Örnsköldsvik.

-Ja idag/kväll så bär det av mot Örnsköldsvik. Jag vet inte, men jag fick verkligen en såhär "jagvillinte" INTE IDAG! Jag tror det finns en liten spärr eftersom att man vet vad man har och vänta. Men ska försöka slå bort dessa tankar och det brukar ju kännas bra när man väl kommit fram till Staden.

Men sen så tycker jag det är så jobbigt att lämna min lilla skrutt och Älskling. Men det är väl bara att gilla läget och göra situationen rolig så dagarna går fortare och det blir fredag och man åker hem igen :)

Har packat det mesta, hade tänkt att plugga idag innan jag åker, men tiden har ju bara runnit iväg och jag är riktigt trött idag. Men får väl ta igen lite på flygplatsen helt enkelt :) Eller när man kommer fram!

Nää, nu ska jag stänga av sålänge och ta en liten prommis med Zigge!

Min lilla skruttis!






Ciao!

Pura Vida - Costa Rica

- Jag var inne på Instagram härom dagen och hitta ett armband eller flera som jag blev väldigt förälskad i..
och kommer från Pura Vida - Costa Rica! inte nog med att de är riktigt fina, de hjälper även folk från Costa Rica att ha ett jobb! Jag själv har varit i Costa Rica och jag kan säga att det var mitt livs resa! Fick se, uppleva och göra mycket och jag skulle absolut åka tillbaka till Costa Rica om jag fick chansen! Dock skulle jag nog åka dit som volontär igen endast för att ta hand om sköldpaddor. Alltså inte som "målare" av ett barnhem.. Eller bara som en helt vanlig turist!

Mitt livs stora resa!

 

 

 

Ciao!


Risgrynsgröt.

-Sitter just nu med en skål risgrynsgröt som jag kokade för en stund sen! Och jag kan konstatera att det är så värt att vänta lite längre på att gröten ska bli klar än att köpa färgig risgrynsgröt på rulle.. SÅ mycket godare att koka egen.. Dessutom så vet man ju vad som är i gröten och inte en massa tillsatta ämnen för att det ska hållas fräscht!

Jag brukar tänka på det ibland hur mycket "E-nummer" som finns i färdigprodukterna som man köper. Men man har ingen aning om vad de betyder eller vad de står för. Man har ju hört att den röda färgen som används till att göra "racerbilar-godiset" kommer från en röd skalbagge. Snuskigt säger jag!


Detta är en akvarellmålning, typiskt en sådan jag har tråkigt dag så jag målar lite. Är dock inte färdig med det som med alla min andra målningar.. jag påbörjar och sen så tar min kreativitet slut och jag måste lägga det åt sidan.

 

Dock så har jag kommit på ett nytt projekt som jag ska sätta igång med snart! Och det kommer bli så fantastiskt bra! ;)

 

 

Ciao!


Ziggebus!

- Idag är min lilla fralla så busig och envis så jag vet inte vad! Men samtidigt är han så frukatnsvärt söt! SÅ har lite svårt att vara arg på honom även om jag verkligen MÅSTE vara bestämd och visa vem som bestämmer! Men det som är bäst med honom är att han kan roa sig själv. Det är som många fralla-ägare säger: De är familjens Clown!

Och det stämmer så bra det! :) Ska strax gå ut med honom så han får springa av sig eftersom att han är uppe i varv nu! :)


Har precis betat av moment 5 i DATA- kursen! Alltså kollat igenom 3 filmer och skrivit lite stödord för imorgon börjar moment 6 så jag är på rätt spår och håller efter mitt personliga schema som jag har gjort! Dock så är det där PM:et en riktig plåga har 2 stycken att skriva nu, har ju börjat på ena men har inte direkt lusten till att sitta och skriva det. Så när jag tänker efter så behöver jag nog ta med datorn upp till ö-vik och skriva så mycket kan kan och orkar där uppe! Sen alla böcker ska vi inte ens tala om!

Tagen imorse, kan inte låta bli att skratta åt den! Har den även som bakgrundsbild på mobilen :)

 

Nej, nu ska jag ta ut min lilla clown!

 

 

Och just det ska också tilläggas att jag har varit duktig och lämnat in VDP-uppgiften!

 

Ciao!


Brist på rubrik.

- Jag tycker alltid att det är lika svårt att hitta bra rubriker till mina inlägg. De säger ju att man måste skriva något som är lockade och som folk är intresserade av. Men skulle jag skriva att jag brutit benet och sedan klickar någon på det och inser att jag inte alls har brutit benet då har ju jag lurat den stackars människan!

I helgen har jag haft en sådan enorm överskottenergi och bara velat göra saker HELA tiden. Jag har helt enkelt varit allt för rastlös jag har hunnit med att rensa garderoben, bytt till sommardäck på bilen, bakat muffins, bakat morotsbröd, tagit 2 långpromenader med Zigge, färgat håret, färgat ögonbrynen, plockat i ordning, rakat R:s hår, träffat svärfar, hälsat på farmor på sjukan.. Men jag har inte puggat ett skvatt! Och jag tänker inte ha dåligt samvete för det eftersom att jag förtjänar en helg i månaden UTAN plugg!

Men idag är det måndag vilket betyder att jag måste sätta igång med pluggandet igen + att jag vill få så mycket gjort innan jag åker till ö-vik imorgon. Jag kommer ju inte direkt få allting gjort men det vore skönt att få bort en liten del! Har inte riktigt bestämt om jag ska ta med mig datorn eller inte! Har inget internet som jag ta med mig eftersom att vi har sagt upp det! Men jag har ju faktiskt alla de saker som jag behöver sparat på datorn. Nåja, har ju tills imorgon att tänka på den saken!



såhär blev min hårfärg! Och jag är verkligen NÖJD! :)

 

 

 

Ciao!




Färgar håret!

- I väntan på att "tiden ska gå" så kan man ju passa på och blogga lite till :)

Imorse fick jag en glad överraskning, R. steg upp före mig och ordnade frukost till oss båda med tända ljus och nyttig frulle! Tackar ju inte nej till sådant, annars brukar det vara så att jag går upp först och fixar frukost till honom! :)


I fredags fick jag även en annan överraskning! I brevlådan damp det ner en AVI som indikerade på att jag hade ett paket att hämta på posten. Så började jag fundera på om jag hade beställt något eller om R. hade beställt något men det hade vi inte..

Utan jag hade vunnit en tävling på Cosmopolitans Facebook sida! Jag som aldrig brukar vinna! Så jag blev ju riktigt glad när jag insåg att jag faktiskt vunnit någonting!

 

 

Ibland ska man ju ha tur!

 

 

Ciao!


Söndagsstund har guld i mun.

-Nämen tjenare!

Nu har jag precis bokat mitt flyg upp till Örnsköldsvik. Och jag bli så förbannad när de ska hålla på och jävlas med en! Bara för att man är student/ungdom så får man inte åka på vissa tider. På fredag så slutar vi säkerligen tidigt i skolan runt 13.00-tiden och (nu har jag varit väldigt sent ute med att boka min biljett) den tidigaste flygningen som är efter skolan går inte förren 18.55 OCH det totalvägrar jag! Tänker inte sitta i skolan så länge bara för att få komma hem till Stockholm. SÅ därför blev jag tvungen att boka två enkel resor då den andra blev en vuxen biljett som är dubbelt så dyr! Den här månaden har verkligen bara sugit ur mina pengar på utgifter som man inte räknat med alls. Och jag lever i stort sätt på mina sparpengar! Men jag hoppas att jag får tillbaka lite från försäkringen snart så att jag kan lägga undan dessa! Sen hoppas jag på att få lite lön också!

I helgen har jag inte gjort så mycket! Som sagt tentan tog ju så enormt mycket tid 15 timmar och 30 minuter.. Men det känns väldigt skönt att ha fått den gjord, men jag är också inställd på att jag inte kommer få godkänt på den så slipper jag bli så besviken sen! Men nu ska jag verkligen lägga krut på att göra rapporterna i DATA kursen! Vill bara få så mycket gjort nu så man kan få lite sommarlov!

Igår bakade jag muffins och morotsbröd och det blev riktigt gott! Så det ska jag absolut göra fler gånger :)
Hade även i lite krossat linfrö så det skulle bli lite nyttigare!


såhär fina blev dem! :)

 

Detta är världens störtsa kelgris, som matte får man knappt vara ifred förren han ska upp i knät och gosa in sig! :) Men jag klagar inte för jag älskar det så något enormt!


Nej, varma mackorna  ligger i ugnen! Dags för lite lunch och sen ska jag färga håret! :)



Ciao!

15 timmar & 32 minuter

- Klockan är 00.39 och i skrivande stund har jag lämnat in min tenta.
Men jag kan hel ärligt säga att jag INTE kommer att bli godkänd, detta kan ha varit den mest påfrestande tentan ever i hela mitt liv! MEN jag ÄR bäst iallafall! :) Jag har gjort mitt bästa!



Så nu tänker jag sova för imorgon ska jag hälsa på farmor som ligger på sjukan!







Ciao & Godnatt!

Fy! säger jag bara.

- Den här tentan ÄTER upp mig just nu! Är så hemskt otaggad på att fortsätta men jag måste! Har inte ens skrivit fulllständiga svar så jag måste gå tillbaka till varje fråga och göra om dem. Men jag mår så sjukt dåligt över allt som har med denna tenta att göra och kursen!



Nu önskar jag att jag hade en hjärna som bara fixade allt åt mig! Vill säga fattar allting på en gång och sen är det klart!

Sitter med en tenta..

- Hej på er!

Sitter just nu och lyssnar på Sensation White med en asskön tenta - ELLER inte! Sensation White är dock helt underbar tenta musik. Denna tenta kommer tyvärr att ta hela dagen och jag vet att den även kommer dra musten ur mig! Men men, det går frammåt och ska ta en liten paus nu för att ta ut lilla plutten på en promenad. Bra för mig för att jag få lämna detta åt sidan för en stund och samla ny kraft och energi och bra för honom eftersom att han får kissa och bajsa av sig ;P


Ska även försöka pilla lite på min bloggdesign idag också OM jag orkar och tentan inte har knäckt mig totalt!



Bjuder på en tavla som jag håller på att måla med tuschpennor..

 

 

Dock är den inte klar än.. så laddar upp den färdiga vid ett senare tillfälle :)

 

 

Ciao!


Bloggjustering..

- Japp, nu har jag tagit mig friheten att göra om lite till i bloggen, det går sakta men säkert fram och det bästa är ju att jag tycker det är riktigt roligt att designa sin/min egen blogg.. Då jag har sett att man kan "låna" andras bloggdesign som någon annan har skapat, men det känns lite sådär att ta någon annans gratisdesign och sen göra om den till sin "egen" personliga.. Så jag tycker att man lika gärna kan lägga ner lite tid på att göra en design på sin blogg som man stolt kan säga att man skapat själv :) Har jag inte rätt?

Plugget har gått bra idag, hade tänkt att jag skulle plugga på till Tentan som är imorgon men jag vet inte riktigt VAD jag ska plugga till. Har aldrig varit med om så mycket statistik och procental i en bok någonsin att boken bara blev en massa blaj för mig och min hjärna! INTE OK! - Har förresten Evelina att tacka för den bra pluggdagen! ;) har sagt det förr men jag säger det igen, i denna utbildning är eleverna sina egna lärare och man har alltid sig själv att tacka eller sin privatlärare! ;)


Ni kanske har märkt att det kommit upp en ny knapp på sidan -----> så nu är det bara att följa med mig på Twitter också om ni nu inte redan gjort det! :)

 

Dessa fina konstverk finns i Kosta Boda Art Hotel - skulle inte tacka nej till att ta hem en sådan här!

 

Måste bara säga att herregud va jag älskar denna lilla jycke! Trodde aldrig att man kunde bli så förälskad i en hund men jag hade så fel! Den här lilla busen gör att mina dagar går mycket snabbare med lek och bus, mys och gos! Sen blir det ju inte sämre för att man får en massa pussar på det ;)



Ciao!

Prestationsågest!

- Som heter duga! Känner att efter allt tjafs om saker och ting i skolan så har jag fått prestationsångest över att jag känner mig så dum för att jag inte kan någonting! Blir så jäkla ledsen över detta och ännu mera förbannad för att jag inte kan det som ska göras i uppgiften. Men det är ju heller inte mitt fel att personen inte gått igenom detta med oss och bara tar för givet att vi kan! Jag hatar detta "lära ut" sätt för man lär sig ingenting mer än att man blir frustrerad, förbannad, ledsen, arg, irriterad bla bla bla..



Det är hemskt att känna såhär konstant, jag mår dåligt av detta! Jag mår dåligt av kursen för jag vet vad som väntar mig jag vet vad jag får! Och när man tänker tillbaka på en annan kurs så vet man att man inte behöver lägga ner så mycket energi på att få in saker och ting i tid eftersom att det alldrig blir rättat!


Nej nu ska jag inte skriva mer..

Ilska!

- Först jag ska jag uttrycka min ILKSA till en sak! En uppgift! Tycker att det är f-jävligt att man inte kan få den hjälp man behöver i ett forum som är till för att få hjälp i. Förlåt mig för att jag inte är någon expert eller geni på alla saker.. Men en sak - jag har faktiskt FÖRSÖKT mer än vad man kan ana.. jag skriver inte inlägg i forumet för att jag tycker det är kul eller för att jag är lat utan för att jag BEHÖVER hjälp med en uppgift!

Och jag ska vara ärlig, känner mig faktiskt lite illa behandlad.


Men jag ska också uttrycka min SORG då jag fick ett besked i morse som jag verkligen inte behövde just nu, idag! Jag är ledsen samtidigt som jag är förbannad på situationen..

Det kommer bli bättre, tur att det inte var något mer allvarligt! Men det är dags för vissa att inse vad som är bäst för den andra och inte bara tänka på sig själv!

Men självklart ska jag uttrycka min LYCKA när vi idag tog med Zigge till VET. igen eftersom att han varken ätit eller druckit ordentligt de senaste 3 dagarna och vi började bli väldigt oroliga då han blev tunnare och tunnare.. han fick lavemang och efter det drack han och åt lite foder åkte hem med ett puckeldropp på honom och han mår ju märkbart bättre och dricker och äter själv.. Så den stenen från magen, axlarna försvann så nu är det bara att hoppas att det håller i sig och att han blir bättre för varje dag! :) Min lilla bebis!


Nej, nu vill jag bara få den där uppgiften ur vägen så jag kan koncentrera mig på HELT andra saker än att behöva leta efter svar på Google.se som tar enormt mycket tid och energi ifrån mig!



Ciao!

Stackars lilla Älskling <3

- Ja mina vänner, Zigge har gått och blivit dålig!
Det är så sjukt jobbigt att man inte vet vad som är fel då han inte kan öppna sin lilla mun och säga vad som är fel! :( Det gör verkligen ont i hjärtat när man vet att han mår dåligt och man inte kan göra så mycket åt det mer än att försöka få i honom mat och vatten..

Han är heller inte samma hund, han har blivit så smal och lätt så det känns precis som när vi fick honom! Bara för några dagar sedan var han så tung att man fick ont i armarna bara av att bära honom ner för trapporna..

Nej blir han inte bättre snart, så måste vi in till VET. igen då han inte vill dricka vatten självmant!







..


GI - Metoden?

- Då har man varit duktig idag också och sökt en sommarkurs om man då inte skulle få ett sommarjobb.. Har bara Evelina att tacka för tipset! :) Vore ju inte helt fel att få komma in på den kursen!

Började dagen lite halft sådär med att prata med Evelina på Skype för att vi skulle hjälpa varandra med en skoluppgift, tyvärr kom vi inte så långt eftersom vi inte riktigt förstod HUR vi skulle gå tillväga, så nu väntar vi på ett svar från forumet! Idag bör jag även läsa ett par långa kapitel i Data Driven Print.. och svara på 3 frågor till det.. men jag har egentligen ingen lust! Men det är väl bara ta och göra det så man får det gjort sedan!

Sen funderade jag även på om man skulle ta och börja med GI-metoden men jag tycker att den låter så komplicerad och mycket att hålla reda på, men man har ju både läst och hört att den metoden ska göra att man går ner i vikt snabbt + att man egentligen bara drar in på de "vita" och de snabba kolhydraterna och att man får äta sådant som jag anser är gott.. Jag anser heller inte att jag behöver tappa en massa kilon, utan mer att jag vill må bättre och få mer energi till vardags :) Någon som har testat denna metod? och vad tyckte/tycker ni?


Nej nu måste jag slänga i mig lite lunch och sedan ta ut hunden på en liten promenad!


Idag har jag för övrigt en riktigt bra hårdag! :)


Ibland så..

- Ibland har jag dagar där jag bara sitter och funderar på saker och ting. Och idag är en sådan dag då jag undrar hur man, eller jag hamnade här.. Då menar jag alltså hur kommer det sig att man från att ha varit en liten fjortis som satt på stängda dagis och delade på en (EN!) 3,5 med min dåvarande bästa vän och man tyckte att man var så häftig eftersom att man "smusslade" med det och sen kände sig så "lullig" och skrattade åt allt.. Nu när jag tänker tillbaka så var det mesta nog bara ett skådespeleri ;) Ni fattar vad jag menar.. "åååh vad full jag är, typ" Det är lite komiskt att man fortfarande kommer ihåg dessa stunder! Det är ju inte kanske de mest underbaraste minnerna jag har från den tiden. Men jag tänker även såhär:

Den tiden som är förbi och har varit var en bra tid, även om man spenderade många kvällar gråtandes i sägen för att man var utfryst i skolan, man fick inte den killen som man ville ha och man var allmänt ungdom! Jag tänkte egentligen inte ta upp min tid från 7-9 och defentivt inte den skolperioden på lågstadiet. Men jag vill ändå få ur mig en sak om 7-9 perioden.. Man kan säga att jag var "mobbad" eller ja, det var det mina "klasskamrater" kallade mig! Men nu när jag tänker på det så var jag inte alls mobbad, jag hade mina 2 fina vänner vi umgicks och vi hade enormt roligt tillsammans VARJE DAG! Vi har mycket minnen tillsammans även om vi inte umgås idag, men jag kan tänka tillbaka till de stunder som vi bara satt och skrattade och pratade om Linkin Park och när vi var hemma hos N(A) och spelade tecken och drack coca-cola.. DET är sådant som jag förknippar med den tiden oavsätt hur jobbigt det än var att gå till den skolan! Men det gör mig också stark, starkare än någonsin EFTERSOM:

- Jag är nog en utav de få som faktiskt gör någonting med mitt liv, jag skapar mig en framtid.
- Flera utav de som jag gick i samma klass med har jag sett på ICA och det absolut inget fel med det, men det visar ju bara att jag kommit längre än dem och kommer KOMMA sååå mycket längre!

De må ha "mobbat" mig i ca: 3 års tid men idag kan jag bara skratta åt det åt DEM för att jag vet att jag kommer komma så mycket längre..




ENSAM ÄR STARK! ALLTID!



Ciao!

Onsdag.

- Jag är stolt! Stolt över mig själv att jag igår tog igen 3 veckors läsning, min planering är ju faktiskt super även om jag inte tycker det! Men kom iallafall till moment 4 i Data vilket betyder att jag är på spåret när det gäller den biten! Men det som kväver mig är den där Data Printing - boken! Tur är väl att den är ganska lättläst, men instuderingsfrågorna är så svåra eftersom att boken är på Inglése! Och tentan är på FREDAG nästa vecka! Men där har jag också planerat ganska bra på så sätt att jag ska ta 3 frågor per dag från och med idag.. så då kommer jag vara klar med det på lördag.

Igår fick Zigge sin sista valpspruta! Så äntligen kan han träffa andra hundar och man behöver inte plocka upp honom varje gång en annan hund kommer och man måste förklara varför de inte kan hälsa på varandra just nu.. Dock så måste man vänta 1 vecka till efter sprutan för att vara 100% säker.. Men jag tror inte att det ska vara någon fara nu iallafall! Passade även på att väga den lille korven - 4KG landade han på! Så det är inte så konstigt att man får ont i armarna när man bär honom då och då! :) Stooor pojke!

Nej nu måste jag ta itu med en skoluppgift.. förvånande va?






Ciao!

Så trött!

- Jag känner att det har blivit väldigt mycket gnäll i denna blogg på sistone, men jag antar att det blir så när man är så bitter på allt! Stressen ligger och hugger en i ryggen hela tiden och när man väl slutat plugga för dagen så sitter man ändå i soffan rastlös och tänker på hur mycket man har kvar att läsa i den ena boken till den andra och vilka inlämningsuppgifter som ska vara inlämnade snart och hur gick det på tentan och jag måste plugga till nästa tenta + skriva 2 PM på ca 1500 ord..

Jag orkar inte med detta! Men jag kan faktiskt säga att det är lärarnas fel, eller snarare den person som inte skickar ut information i tid! Så nu ligger man fortfarande 3 veckor efter med läsningen eftersom att de har klantat sig rejält! - Igen!

Jag försöker iallafall hålla humöret uppe och ta en del pauser, men jag vet ju hela tiden innerst inne att jag måste göra uppgifterna som ligger i inkorgen så småningom och helt på en gång så jag slipper se dem!!



Nej får helt enkelt ta en sak i taget!




Ciao!

PB

- jag säger bara ett ord: parkeringsböter!

På felaktiga grunder, igen! 1000:- ska de jävlarna ha denna gång.. Så nu kommer vi bestrida detta eftersom att vi inte har parkerat fel! Samtidigt som det står andra bilar mitt ute i gatan och de har inte fått någon parkeringsbot.. Är så irriterad över att det alltid är vi som får böter fast vi gör rätt för oss! Då kan vi också ställa oss där vi vill och slippa få böter..

Jag anser att denne person som gav oss böter säkerligen bara ville hitta något fel för att dels få provision men också ta ut sin ilska för att han har behövt jobba i påskhelgen! Mannen, sök nytt jobb eller ta ledigt nästa gång och ge fan i de människor som faktiskt gör rätt för sig och inte parkerar på fel ställen!

Ciao!


Tidigt är den bästa tiden.

- Godmorgon folket!

Har precis ätit en god liten frukost i lugn och ro :) Det är någonting jag verkligen älskar med tidiga morgonar, man kan ta allt i sin egen takt! Det är ju också så lugnt och skönt och man kan fundera på vad man ska göra under dagen..

Idag är det ganska mycket plugg som står på schemat, iallafall läsa och svara på instuderingsfrågor som heter duga :) men det är så skönt att det är i slutspurten av allting, sen kan man njuta av sina lediga dagar och ge sig själv en stor eloge över att man klarat det första skolåret hur jobbigt det än har varit! :) sen får man ju även en belöning när vi packar väskorna och flyger ner till Spanien i Juli månad :) - åhhh det ska bli sååå skönt! Och förmodligen blir det lite sommarjobb innan dess också, dock inget som är 100% än :)

Om R. Mår bättre idag så blir det en liten runda till Barkarby också för att kolla runt lite :) är väldigt sugen på att börja plantera på balkongen med lite färg och doft, men än är det ganska kyligt ute så blommorna kanske inte klarar sig.. Men vi får se :)


Ciao!


Sjukstuga!

- Ojojoj säger jag bara!

Jag har sådan otur nuförtiden att jag alltid lyckas bli sjuk när det är helg! Eller vill säga LOV!
I julas var senaste då jag var ruggit dålig + att jag fick en infektion i talgkörtlarna på det. Nu senast i torsdags vart jag riktigt dålig med Feber som heter duga och är fortfarande lite krasslig, men jag står på benen! Tyvärr så är det väl R.s tur nu för han börjar må riktigt dåligt! Så vi turas om! :)

Har iallafall lyckats plugga lite grann.. Det är så otroligt många böcker att läsa så att man blir ju helt snurrig i huvudet om vilken bok som hör till vad. Men jag har iallafall lyckats göra ett schema eller snarare en planering för varje delmoment! Så ska försöka hålla detta så mycket som det går! + alla inlämningsuppgifter!

Igår åkte vi hem till päronen för lite påskfirande vilket var väldigt trevligt och alla är så glada över lilla Zigge. Alla ska gosa och leka och busa med honom :) Han är också väldigt duktig! Så mycket framsteg på honom, ett tag kände jag verkligen att det var omöjligt för den lilla envisa krabaten att lära sig något! Men det går framåt!

Tiden går alldeles för fort! Han va så liten när vi hämtade honom, och nu är han en riktig tjockis!



Ja, nää detta får duga för idag! Tänkte att jag skulle ta och måla lite akvarell eftersom att TV:n är upptagen med golf just nu! Men skaffar jag ett par hundögon så kanske man får titta på Jersey Shore lite senare :P





Ciao!

Akvarell målning..

- Åh vad tycker ni om min nya fina bakgrund? I Like It!
Lite mer färg i bloggen utan att det blir alldeles för grått :)


Häromdan hade jag tråkigt, och behövde stänga av pluggandet för en stund så målade klart min akvarell målning som blev såhär fin! :)

Nej nu ska jag mysa med mitt förtidiga påskägg och R. och busfröet Zigge som just nu sitter och slickar på min strumpa.. :)

 

 

 

Ciao!


Så fantastiskt!

- Okej ska börja med att skriva att det inte var någon idé att oroa sig för betygen! Allt hade inte registrerats, kändes skönt allafall när jag fick svar från läraren om den saken! Klumpen i magen släpptes! :)

Det andra som hände idag var att jag blev SÅÅÅ besviken. Sånt här får inte hända speciellt inte när man ska bli en produktionsledare, man måste kolla sin mejl NATT som DAG typ! Det var det jag/vi fick lära oss när vi var på stuidebesöket hos Digaloo man måste helt enkelt vara tillgänglig hela tiden. Men det finns en liten detalj i detta! Tyvärr så hade mejlet hamnat i en mejl som man kollar knappt en gång i månaden! Så gick miste om att få extrajobba lite på en byrå! Fan! Det hade ju varit rena drömmen!

Men nu så har jag vidarebefodrat den mejlen till min mejl som jag använder och som är kopplad till mobilen. SÅ nu kan jag inte missa ett enda mejl från dem då jag skrev att jag är superintresserad flera gånger! :) Så till sommaren kanske, kanske! eller i jul :)

Såhär skönt tyckte Zigge att det var i solen idag ;)

 

 

Ciao!


Ont i magen..

- Jag öppnades precis Ladok och fick mig en riktig chock!!
Läraren informerade att betygen är satta men i min fil står det att förra kursen är oavslutad och att jag saknar 4,5 Högskolepoäng! Just nu har jag bara ont i magen för att jag vet att jag inte har missat en enda träff jag har godkänt i allt och den sista "årsredovisningen" var väl inte obligatorisk? Nej det var den väl inte!? Den skulle man ju göra ifall man ville ha betyg A & B på kursen.. men det ville inte jag!

Jag kommer helt ärligt talat DÖ om läraren säger att jag måste göra den för att den var obligatorisk. Då kommer jag hamna efter och få panik. Jag har typ panik nu i skrivande stund för att jag fattar verkligen hur det kan fattas 4,5 HP jag hoppas att det är en BUGG som ligger bakom.. eller så har de inte lagt in alla uppgifter än! Men hur som haver så mår jag riktigt jävla dåligt just nu! Detta behövde jag verkligen inte!

Bloggning från Ipad

Hej hallå!

Här sitter man och bloggar från R. Nya Ipad :) vilken skillnad det är jämnfört med att blogga från mobilen! Hääärligt!

Ipad:en var så mycket bättre än vad jag trodde! Är ju inte för så mycket teknik längre alltså jag känner inget behov av att ha det nyaste :) antar att jag är gammal!



Ciao!


Tisdag.

- Godförmiddag!

Hoppas allt är bra med er! Är lite smått irriterad just nu tänker dock inte berätta varför men jag blir galen på folk som tror att de kan få allt gratis! Om det då kostar lika mycket så kan ju ni tro det, för det gör det verkligen INTE!

Idag är det en riktigt vacker dag, ÄNTLIGEN! Är så trött på all snö, regn hagel och KYLA! Vill ju kunna ha på mig vårjackan UTAN halsduk och vantar! Det är ju lixom 3 April nu men fortfarande så är det minusgrader och jag kan inte vara mer än besviken! Vi bor väl helt enkelt i ett kallt land.. Nää det får vara slut med detta nu!

Idag är det mycket som står på schemat! Men tyvärr så har jag knappt någon ork, men jag ska verkligen försöka få iväg saker och börja läsa lite böcker <-- jag som behöver extrem tid på mig att läsa då jag inte direkt är någon läsarnarkoman! :) Har alldrig varit och kommer nog alldrig att bli det heller! sitter också med en uppgift där jag måste gå igenom Pirate Bays dom och skriva ett PM om detta! Åh vad jag vill ha sommarlov nu!


Ciao!

Wow vilken helg!

- Hallåååååååå bloggen, bloggare, läsare och fans! ;)

Då var det återigen MÅNDAG men jag tänker inte gnälla över det eftersom att jag har haft en fantastiskt SKÖN pluggfri helg som bara har innehållt god mat, dricka och fint sällskap. Tog på mig dansskorna och drog på Club Lacuna: celebrate the spring och träffade fina människor och dansade till grym musik. Det är då man inser hur instängd man är.. Skolan går före som alltid, men det är ju samtidigt extra roligt när man väl kommer ut!! Så söndagen bestod av soffhäng, folk som ville kolla på Ziggeplutten och Reine och Mimmi i Fjällen! - vill säga bakissyssla!

Igår började jag och R. träna Zigge på en hel del inkallning, och han är SÅ duktig! Lite envis dock, men har man godis i handen så kommer han i de flesta fallen. Samtidigt har det funkat utan godis också så det är en hel del framsteg på honom, men det är en lång väg kvar då han har den fula ovanan att springa och jaga fötter, bita i kläder och nafsa på fingrar och händer! men största anledingen varför han gör det är del för att han "leker" men sen för att det säkert kliar i tänderna som växer. Men man får verkligen markera vad som är rätt och fel... Franska Bulldogs är ju kända för att vara lite dumma i huvudet och sega & glömska! :) Så det är ett evigt tjat med NEJ! och som Ceasar Millan brukar göra "tjchh" - ljudet! Men det funkar!


Nu är det dags att återgå till Plugget! Ska se till att bli klar med "kamerakampanjen" så kan man börja på Data & IT Rätt..



Ciao!








RSS 2.0