Fullt upp men rolig vecka!

Hej på er!
 
Nu var det ett tag sen jag skrev i min vackra fina lilla blogg. Men det går väl ingen nöd på er hoppas jag?
Denna vecka har varit riktigt fullspäckad med aktiviteter, men det har framförallt varit väldigt roligt.
 
  • I Måndags åkte jag och fästmannen plus hans jobbarkompis ner till Jönköping för att installera oss på Elmia och Semifinalen i Årets Kock 2012. Det kan jag säga er att det vär väldigt mäktigt eftersom att jag fick träffa på de lite finare "kockarna" som t.ex. Markus Aualay, Tommy Myllimäki, Stefano Catenacci (ja ni får ursäkta stavningen på efternamnen ;)) och några fler. Men eftersom att jag är ganska blyg så stog jag bara och skådade dem från håll. Men fotograferade dem gjorde jag! Då min blivande kom med i semifinalen så var han väldigt nervös och taggad.. dock så tog han sig inte hela vägen till finalen eller till sista chansen i göteborg heller.. MEN han hänger inte läpp utan tänker förmodligen söka nästa år igen! Men vilken fantastisk upplevelse vi var med om! (fick en del gratisgrejor också)
     
  • I Fredags var det dags för det efterlängtade SHM eller ja Swedish House Mafia som var helt okej. Jag fick äran att få en antal knytnävar, armbågar i ryggen en spark på smalbenet, känna på svettiga  och superblöta ryggar, en idiot som tog ett rejält grepp om min rumpa som för övrigt fick en rejält spark tillbaka utav mig. Mosad av folkmassan blev man också, dragen till höger och vänster och tappade nästan andan då och då för att trycket var enormt.Jag kanske låter som en gammal tantajävel, men grejen är den att FOLK kan inte bete sig och speciellt inte Stockholmare! MEN nu har man sett dem och det var en upplevelse det också! :)
     
  • Mycket tid har gått åt att försöka ge sig på jobbiga skoluppgifter också, nästan i 2 veckor har man kämpat med programvaran OpenOffice som tillslut fick mig att bara ge upp! Bytte programvara och klarade uppgiften på ett par timmar! Så jäkla dumt att det ska vara sådär och att lärarna bara totalt ignorerar en och vägrar hjälpa.. Sen när blev google.se min lärare?
 
Men nu är det dags att ta tag i det sista, en uppgift ska vara inlämnad imorgon och jag har bara kommit till att skriva ner det på papper.. så måste verkligen sätta igång nu!
 
Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0