Tidigt är den bästa tiden.

- Godmorgon folket!

Har precis ätit en god liten frukost i lugn och ro :) Det är någonting jag verkligen älskar med tidiga morgonar, man kan ta allt i sin egen takt! Det är ju också så lugnt och skönt och man kan fundera på vad man ska göra under dagen..

Idag är det ganska mycket plugg som står på schemat, iallafall läsa och svara på instuderingsfrågor som heter duga :) men det är så skönt att det är i slutspurten av allting, sen kan man njuta av sina lediga dagar och ge sig själv en stor eloge över att man klarat det första skolåret hur jobbigt det än har varit! :) sen får man ju även en belöning när vi packar väskorna och flyger ner till Spanien i Juli månad :) - åhhh det ska bli sååå skönt! Och förmodligen blir det lite sommarjobb innan dess också, dock inget som är 100% än :)

Om R. Mår bättre idag så blir det en liten runda till Barkarby också för att kolla runt lite :) är väldigt sugen på att börja plantera på balkongen med lite färg och doft, men än är det ganska kyligt ute så blommorna kanske inte klarar sig.. Men vi får se :)


Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0